• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Alacsonyabb ár

Fóliázott ajtó MIAMI / Éger vörös

46T/531

Egy neves gyártó exkluzív, fóliával bevont MDF ajtajait személyre szabottan, pontosan az ügyfél igényei szerint szállítjuk. Az üveggel ellátott ajtó kiválasztásakor 3 lehetőség van az ajtó formájának kiválasztására: 1 keret : az ajtónak csak a peremkerete és középen üveg lesz. Rács 1 : az ajtó egyenletes felosztása egy ráccsal egyenlő részekre és alattunk az üveg / méretének megfelelően 4 részre az ablakok vagy 6. és Rács 3 : ahol a felosztás 6 részre, ahol a középső ablakok nagyobbak, mint a legkülső ablakok. Lásd az 5. ábrát

Az ajtók megrendelése a következőképpen történik

1. Válassza ki, hogy teljes ajtót vagy keretajtót szeretne-e üveggel

2. Az ajtók esetében a minimális méret a képen látható /sz x h/ : 196 x 196 mm és a maximális méret /sz x h/: 1250 x 2500 mm legyen.

3. Ha kisebb méretet használnak, akkor is lehetséges olyan ajtót gyártani, amelynek minimális mérete /w x h/ : 90 x 48 mm, de az ilyen méret alakja körkörös lesz , azaz marás nélkül, mint a termékképen.Ez azt jelenti, hogy minden ajtó, amely a szélesség : 90 - 196 mm és magasság : 48 - 196 mm tartományban van, alakmarás nélkül, sima és egyenes.

4. Az üvegkeret kiválasztásakor választhat üveg nélkül vagy üveggel. Az összes választható üvegtípus megtalálható a képeken, így láthatja, milyen üveget rendelhet.

5. Ha üveg nélküli keretajtót választ, a termékhez szilikon tömítés tartozik.

6. Ezután adja meg a szélességet és a magasságot milliméterben, valamint az adott méretben a darabszámot.

7. Ha a zsanérokat is szeretné marni, jelölje be a zsanérok furatainak marásához szükséges négyzetet. Ha konkrét igénye van arra, hogy pontosan hova fúrja ezeket a lyukakat, kérjük, írja meg a megjegyzések között vagy a megrendeléskérő űrlapon keresztül, amely oldalunk alján található, és a megrendelés leadása után kerül kitöltésre.

Ha a fogantyúk furataihoz szeretne lyukakat fúrni, kérjük, szintén vegye fel velünk a kapcsolatot a megrendelés létrehozása után. Ezen felül az összes alábbi feladatot el tudjuk végezni

A személyre szabott ajtók méretre gyártott termékek, és a megrendeléseket nem lehet lemondani vagy visszaküldeni. Az adott megrendelést nem lehet fizetni a szállításkor ,mivel ez egy egyedi termék, hanem csak bankkártyával vagy banki átutalással .

Az ajtó kiválasztásakor lehetősége van a hátlap színének kiválasztására is, amely általában többféle színben kapható. Kérésre a hátlap színének megváltoztatására is van lehetőség.

Ajtó kialakítása
Az ajtók üvegének típusai
Az ajtó hátsó része
Keret ajtó felosztás
77 760 Ft
62 208 Ft /m2 20% megtakarítás

( Legalacsonyabb ár utoljára 90 nap volt 62 208 Ft )
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 1., kedd

Termék részletei
46T/531

Adatlap

Anyag
MDF
Felületkezelés
Égerfa
Ajtó vastagsága
18 mm