• Banner

  • Banner

  • Banner

Faforgácslap Tölgy Kendal Cognac H3398/ST12

H3398/ST12

10 vagy 18 mm vastagságú forgácslap, laminált bevonattal, neves gyártótól, kiváló minőségű laminált lemez.

Kívánságára a deszkát az Ön által igényelt pontos méretekre vágjuk, valamint minőségi szegéllyel szegélyezzük.

Kapcsolatba léphet velünk online chat-en, e-mailben vagy telefonon.

A forgácslapok a formátum miatt csak személyes átvételre alkalmasak. Amennyiben megmunkált deszkára van szüksége, azt szállítással is el tudjuk küldeni Önnek. Ebben az esetben kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon.

Deszka vastagság
52 992 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Leírás

A forgácslapok színeinek és felületi textúráinak összehangolása

A forgácslap gyártásához felhasznált anyagok természetéből adódóan, amelyet a dekorpapír és az alaplap eltérő színezése feltételez, kis színeltérések lehetségesek. Ezért javasoljuk, hogy a felhasznált lapok ugyanabból a gyártási tételből készüljenek, és a beépítés előtt hasonlítsa össze őket. A szabvány szerint két azonos lap között a felület színében kis eltérések megengedettek.

A forgácslap hőállósága

Az anyagok hőállósága tekintetében különbséget kell tenni a hosszú távú és a rövid távú hőhatás között. Hosszú távú hőhatás esetén 50°C-ig terjedő hőmérséklet megengedett. Hangsúlyozni kell, hogy az 50°C-ot meghaladó hosszú távú hőterhelés repedéseket okozhat a forgácslap felületén. Hősugárzással járó műszaki eszközök, például számítógépek használata esetén javasoljuk, hogy a hőforrás és a felület közötti elegendő távolságot vegyék figyelembe a hőfelhalmozódás megelőzése, valamint a levegő és a hőmérséklet keringésének biztosítása érdekében.

Termék részletei
H3398/ST12
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Csoport
Fa dekoráció
A tábla mérete
2800 x 2070 mm
Az anyag szerkezete
Fa dekoráció
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: AG/500

Márka: Agglu

AG Contact spray ragasztó (500 ml)

Az AG Contact ragasztó tartós kötést hoz létre különböző anyagok és fémek, kemény műanyagok és fa között. Alkalmas szálas, porózus és nem porózus anyagok, habok, textíliák ragasztására, sík anyagok ragasztására. Ragasztáskor ajánlott a ragasztót mindkét ragasztandó felületre felvinni, két rétegben, ha nagyon nedvszívóak. Nem alkalmas vinil, polisztirol,...
Ár 5 960 Ft
Bővebben
Agglu
Dodanie do 3-4 dní