• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

DRILL fúrókészlet 15°-os sarokfuratok készítéséhez

Angle Drilling

Tapasztalja meg a tökéletességet otthoni projektjeiben a DRILL fúrókészlettel!

Lépjen be a precíz és professzionális fúrás világába a DRILL fúrókészlettel, amelyet úgy terveztünk, hogy minden faipari igényét kielégítse. Ez a kompakt és könnyen kezelhető készlet lehetővé teszi, hogy nagy pontosságú furatokat készítsen egyedülálló 15 fokos lejtéssel, így minden projekt az egyszerű javításoktól az összetett asztalosmunkákig gyerekjáték lesz.

1. Tapasztalja meg a tökéletességet, amikor minden lyuk milliméteres pontosságú. Egyedülálló ferde fúrósablonunkkal tiszta és pontos lyukakat élvezhet.

2. Könnyűség mindenkinek: Nem kell profi asztalosnak lennie ahhoz, hogy professzionális eredményeket érjen el. A DRILL fúrókészlettel a 15 fokos szögben történő fúrás mindenki számára elérhető, képzettségi szinttől függetlenül.

3. Tartósság és tartósság. A masszív kialakítás biztosítja, hogy a készlet ellenálljon a kemény körülményeknek a munkaterületen és a műhelyben.

4. A készlet tartalmaz egy fúrósablont, három különböző fúrófejet (6/8/10 mm), mélységgyűrűket és furatadaptereket, amelyek rugalmasságot biztosítanak a különböző projektekhez. A könnyű összeszerelés és szétszerelés érdekében egy kis csavarkulcsot is tartalmaz.

5. Ideális minden fafajtához, ez a készlet a projektek széles skálájához alkalmas - az egyszerű házi feladatoktól az összetett ácsmunkákig.

A készlet a következőket tartalmazza: 1 x 15 fokos fúrósablon, 3 x fafúrószár (6/8/10 mm), 3 x mélységgyűrű, 6 x furatadapter (6/8/10 mm), 1 x kiskulcs.

6 096 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 24., csütörtök

Termék részletei
Angle Drilling
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél