• Banner

  • Banner

  • Banner

Magasságot elektromosan beállítható asztal GARDO 1400 x 600 / Fehér

PX016W01

Az 1400 x 800 mm-es asztallappal rendelkező, elektromosan állítható magasságú GARDO asztal segítségével szabadítsa fel munkapotenciálját.

A mai dinamikus munkakörnyezetben elengedhetetlen, hogy az irodabútor az Ön igényeihez igazodjon és nem fordítva. A GARDO elektromos állítható magasságú íróasztalt úgy terveztük, hogy maximális kényelmet és rugalmasságot biztosítson, akár otthonról, akár az irodában dolgozik. Stílusos kialakításával és innovatív funkcióival új életet visz a munkaterületére.

Képzelje el, hogy egyetlen gombnyomással megváltoztathatja munkapozícióját ülésből álló helyzetbe. A GARDO lehetővé teszi ezt a 720 mm-től 1200 mm-ig terjedő elektromos magasságállításának köszönhetően. A 4 memória opcióval rendelkező képernyőn megjelenő vezérlés lehetővé teszi, hogy elmentse kedvenc magasságát, így könnyedén válthat a különböző beállítások között anélkül, hogy szükségtelenül késleltetné a munkát.

A rendkívül tartós forgácslap lap és a kellemes bézs színű csúszásmentes alátét biztosítja, hogy az íróasztal mindig stabil és biztonságos legyen, akár a billentyűzeten gépel, akár fontos dokumentumokat kezel. Az íróasztal oldalán található szövetzseb és praktikus kampók extra helyet biztosítanak a fejhallgató vagy egyéb kiegészítők számára, így munkaterülete rendezett marad.

A GARDO nem csak egy íróasztal; ez egy befektetés a munkájához, egészségébe és általános munkahelyi elégedettségéhez. Változtassa meg a munkamódszerét - alkalmazkodóan, egészségesen és hatékonyan.

5 nyomós ok, amiért a GARDO elektromos állítható magasságú íróasztalt válassza:

1. Ergonómiai alkalmazkodóképesség: könnyedén válthat az ülés és az állás között, csökkentve a hátfájást és növelve a munkaképességet.

2. Mentse el kedvenc magasságát, és egyetlen gombnyomással váltson közöttük.

3. A tartós forgácslap és a masszív szerkezet hosszú élettartamot és stabilitást biztosít.

4. A beépített szövetzseb és az oldalsó kampók praktikus megoldásokat kínálnak a kiegészítők rendszerezéséhez.

5. Stílus és funkcionalitás.

87 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Hossz :
expand_more
Full view
Termék részletei
PX016W01
7612981052737
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fehér
Hosszúság
1400 mm
Maximális terhelés
80 kg
Szélesség
600 mm
A lábszerkezet magassága
720 - 1200 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX015W01

Márka: Paradox

Magasságot elektromosan beállítható asztal GARDO 1200 x 600 / Fehér

Szabadítsa fel a munkapotenciált a GARDO elektromos magasságállítású, 1200 x 800 mm-es asztallal. A mai dinamikus munkakörnyezetben elengedhetetlen, hogy az irodabútor az Ön igényeihez igazodjon és nem fordítva. A GARDO elektromos állítható magasságú íróasztalt úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és rugalmasságot biztosítson, akár otthonról, akár az...
Ár 83 600 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX016H01

Márka: Paradox

Magasságot elektromosan beállítható asztal GARDO 1400 x 600 / Fehér - Tölgy sonoma

Az 1400 x 800 mm-es asztallappal rendelkező, elektromosan állítható magasságú GARDO asztal segítségével szabadítsa fel munkapotenciálját. A mai dinamikus munkakörnyezetben elengedhetetlen, hogy az irodabútor az Ön igényeihez igazodjon és nem fordítva. A GARDO elektromos állítható magasságú íróasztalt úgy terveztük, hogy maximális kényelmet és...
Ár 87 600 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX030W01

Márka: Paradox

Irodai konténer kerekes GARDO 300 / Fehér

Tökéletesen rendezett íróasztalról álmodik, ahol mindennek megvan a helye, és Ön a feladataira tud koncentrálni? A GARDO 300 kerekes irodai konténer pontosan az, amire Önnek szüksége van! Ez az elegáns és robusztus, 3 fiókos irattároló konténer arra készült, hogy egyszerűsítse a munkáját és rendet teremtsen az irodájában. Miért válassza a GARDO 300-at?...
Ár 41 160 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX60WT

Márka: Paradox

Irodai konténer kerekes GARDO 390 / Fehér

Tökéletesen rendezett íróasztalról álmodik, ahol mindennek megvan a helye, és Ön a feladataira tud koncentrálni? A GARDO 390 kerekes irodai konténer pontosan az, amire Önnek szüksége van! Ez az elegáns és modern, 3 fiókos irattároló konténer arra készült, hogy egyszerűsítse a munkáját és rendet teremtsen az irodájában. Miért válassza a GARDO 390-et?...
Ár 51 600 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní