• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Kiárusítás!
  • Alacsonyabb ár

Irodai szék DIANA / Kék

PXG020Q01

Tapasztalja meg a tökéletes kényelmet a DIANA irodai székkel

Ön órákat tölt ülve a munkahelyén vagy tanulva? Szeretné, ha az ülőalkalmatossága nemcsak kényelmes, hanem stílusos is lenne? A DIANA irodai szék itt van az Ön számára, hogy a munkanap minden óráját kényelmes élménnyé tegye, amely támogatja egészségét és kreativitását egyaránt.

Ezt a széket az ergonómia és az esztétika szem előtt tartásával tervezték. Az olyan modern anyagok, mint az acél, a hab, a pamut, a vászon és a nejlon kombinálásával a DIANA nemcsak tartósságot és stabilitást, hanem rendkívüli kényelmet és puhaságot is kínál. A rózsaszín és fehér színösszeállítás friss és modern megjelenést kölcsönöz a széknek, amely feldob minden munkaterületet, akár otthon, akár az irodában.

A szék 80 és 90 cm között állítható magassága biztosítja, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő, ideális ülőhelyet. Az akár 110 kg-os teherbírás biztosítja, hogy a DIANA szék megbízható legyen a különböző típusú felhasználók számára.

Miért válassza a DIANA irodai széket?

- Ergonomikus kialakítás: optimalizált a hosszú órákon át tartó, hátfájás nélküli üléshez.

- Kiváló minőségű anyagok: az erős acélnak és a kiváló minőségű szöveteknek köszönhetően garantált a tartósság és a hosszú élettartam.

- Állítható magasság.

- Modern megjelenés.

- Sokoldalú felhasználhatóság: Ideális otthoni irodákba és professzionális munkahelyekre.

- 360°-os forgathatóság

- Mobilitás kiváló minőségű gumírozott görgőkkel

Engedje, hogy magával ragadja a DIANA irodai szék által kínált funkcionalitás, kényelem és dizájn kombinációja. A minőségi ülőalkalmatosságba való befektetés az Ön munkaképességébe és egészségébe való befektetés. Rendelje meg DIANA székét még ma, és tapasztalja meg a különbséget a mindennapi ülőalkalmatosságokban!

35 160 Ft
27 425 Ft 22% megtakarítás

( Legalacsonyabb ár utoljára 90 nap volt 27 425 Ft )
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXG020Q01
7612981052737
5 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Kék
Maximális terhelés
110 kg
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX015X01

Márka: Paradox

Magasságot elektromosan beállítható asztal GARDO 1200 x 600 / Fekete

Szabadítsa fel a munkapotenciált a GARDO elektromos magasságállítású, 1200 x 800 mm-es asztallal. A mai dinamikus munkakörnyezetben elengedhetetlen, hogy az irodabútor az Ön igényeihez igazodjon, ne csak Önhöz. A GARDO elektromos állítható magasságú íróasztalt úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és rugalmasságot biztosítson, akár otthonról, akár az...
Ár 83 600 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní