• Banner

  • Banner

  • Banner

Irodai szék BOGOTA / Fekete

PXN034B01

Dobja fel munkakörnyezetét a BOGOTA irodai székkel!

Dolgozzon maximális kényelemmel és stílussal! A BOGOTA irodai szék az eleganciát és az ergonomikus kialakítást ötvözi, hogy Ön abszolút kényelemben és egészségesen tölthesse munkaidejét. Nincs többé hátfájás vagy kényelmetlen ülés. Ezt a széket úgy tervezték, hogy optimális alátámasztást és kényelmet nyújtson munka közben.

Kialakítás és anyag:

A BOGOTA irodai szék kiváló minőségű szövethuzattal van ellátva, amely biztosítja, hogy az ülés élménye még a hosszú munkaidő alatt is kényelmes legyen. A huzatot úgy tervezték, hogy megfelelő légáteresztő képességet biztosítson, miközben ellenáll a mindennapi használatnak. A masszív acélszerkezetnek és a stabil nejlon görgőknek köszönhetően ez a szék nemcsak tartós, hanem bármilyen felületen könnyen irányítható is.

Ergonómia és kényelem:

Az ergonomikusan kialakított háttámla és ülés 7 cm vastag habszivacs párnázással páratlan kényelmet és támogatást nyújt a gerincnek. Az állítható magasság és a rögzíthető dőlésszög lehetővé teszi, hogy a széket pontosan az Ön személyes igényeihez igazítsa, így maximalizálva a munkakomfortot.

Csábító jellemzők:

A hintázó képességnek köszönhetően könnyedén relaxációs üzemmódba kapcsolhat, enyhítve a feszültséget a hosszú munkanapok alatt. A 120 kg-os maximális terhelhetőségnek köszönhetően ez a szék gond nélkül bírja a mindennapi használatot.

35 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 19., csütörtök

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXN034B01
7612981052737
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
Maximális terhelés
120 kg
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX015X01

Márka: Paradox

Magasságot elektromosan beállítható asztal GARDO 1200 x 600 / Fekete

Szabadítsa fel a munkapotenciált a GARDO elektromos magasságállítású, 1200 x 800 mm-es asztallal. A mai dinamikus munkakörnyezetben elengedhetetlen, hogy az irodabútor az Ön igényeihez igazodjon, ne csak Önhöz. A GARDO elektromos állítható magasságú íróasztalt úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és rugalmasságot biztosítson, akár otthonról, akár az...
Ár 83 600 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní
A termék vásárlói ezt is megvették: