• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Magasságot elektromosan beállítható asztal APOLONIA 1400 x 600 / Fekete - fa dekorációval

PXSD114X01

A munkaterület forradalmasítása: a tökéletes íróasztal a modern szakemberek számára

Bemutatjuk az APOLONIA 1400 x 600-as magasságot elektromosan beállítható íróasztalt elegáns fehér színben - az Ön új legjobb barátja a munkahelyi környezetben. Ez az íróasztal nem csupán egy bútordarab; ez egy befektetés az Ön egészségébe, munkaképességébe és kényelmébe.

Memóriafunkcióval állítható magasság

A 72 cm-től 120 cm-ig terjedő, végtelenül állítható magasságnak köszönhetően ez az íróasztal mindenki számára tökéletes. Akár ülve, akár állva szeretne dolgozni, az APOLONIA alkalmazkodik az Ön igényeihez. A csendes működésnek köszönhetően (<50 dB) nem zavarja magát vagy másokat a magasság beállításakor. Ráadásul a gyors változtatáshoz akár 4 különböző magassági beállítás tárolásának lehetőségével az íróasztal azonnal alkalmazkodik az Ön üzemmódjához.

Integrált tápegység USB-portokkal

Soha többé nem kell az íróasztalán összegabalyodott kábelekkel és hosszabbítókábel-hegyekkel bajlódnia. Az APOLONIA integrált hálózati aljzatokkal (feszültség: 220V-250V, áramerősség: 15A-16A) és 2 USB porttal rendelkezik. Egyetlen kábel elegendő a motor csatlakoztatásához és az eszközök egyidejű áramellátásához, maximális hatékonyságot és tiszta munkaterületet biztosítva.

Elegáns kialakítás és szervezett munkaterület

Az esztétika és a funkcionalitás tökéletes harmóniában találkozik. Ennek az íróasztalnak az elegáns színkombinációi és az aprólékosan kidolgozott arányai olyan professzionális légkört teremtenek, amely arra inspirál, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa. A kis fiók (22,5 x 32,5 x 4 cm) ideális az irodai kellékek tárolására, míg a teteje praktikus helyként szolgál a laptop vagy a dokumentumok számára. A fejhallgató felakasztására szolgáló oldalsó kampó biztosítja, hogy minden mindig kéznél legyen.

Stabil és strapabíró

A dupla támasztórúd és a stabil lábak maximális stabilitást és akár 80 kg-os terhelhetőséget garantálnak. A még nagyobb rugalmasság érdekében az állítható lábakat 4 fékkel ellátott görgőre cserélheti, amelyek megkönnyítik és biztonságossá teszik az asztal kezelését.

Miért válassza az APOLONIA-t?

- Az egészség az első: Az ülő és álló munka váltakozása jelentősen javíthatja fizikai egészségét, és csökkentheti az ülő életmóddal járó egészségügyi problémák kialakulásának kockázatát.

- Munkaképesség: Az ergonomikusan kialakított munkaterület elősegíti a nagyobb munkaképességet és csökkenti a fáradtságot.

- Esztétika: Az elegáns kialakítás növeli a munkaterület vonzerejét, és professzionális benyomást kelt.

- Praktikusság: A beépített áramellátási lehetőségekkel és a bőséges tárolóhelyekkel minden kéznél van.

Bátran alakítsa át munkaterületét olyan hellyé, ahol a kényelem, a dizájn és a funkcionalitás találkozik. Az APOLONIA 1400 x 600 elektromos magasságállítású íróasztal / fehér az az íróasztal, amelyet megérdemel. Rendelje meg még ma, és kezdjen el hatékonyabban és egészségesebben dolgozni!

119 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXSD114X01
7612981052737
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete
Hosszúság
1400 mm
Maximális terhelés
80 kg
Szélesség
600 mm
A lábszerkezet magassága
720 - 1200 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX016X01

Márka: Paradox

Magasságot elektromosan beállítható asztal GARDO 1400 x 600 / Fekete

Az 1400 x 800 mm-es asztallappal rendelkező, elektromosan állítható magasságú GARDO asztal segítségével szabadítsa fel munkapotenciálját. A mai dinamikus munkakörnyezetben elengedhetetlen, hogy az irodabútor az Ön igényeihez igazodjon és nem fordítva. A GARDO elektromos állítható magasságú íróasztalt úgy terveztük, hogy maximális kényelmet és...
Ár 87 600 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX030B01

Márka: Paradox

GARDO 300 / Fekete kerekes irodai konténer

Tökéletesen rendezett íróasztalról álmodik, ahol mindennek megvan a helye, és Ön a feladataira tud koncentrálni? A GARDO 300 kerekes irodai konténer pontosan az, amire Önnek szüksége van! Ez az elegáns és robusztus, 3 fiókos irattároló konténer arra készült, hogy egyszerűsítse a munkaéletét és rendet teremtsen az irodájában. Miért válassza a GARDO...
Ár 32 105 Ft Normál ár 41 160 Ft
Bővebben
Paradox
Nincs-készleten

Cikkszám: PX60BK

Márka: Paradox

Irodai konténer kerekes GARDO 390 / Fekete

Tökéletesen rendezett íróasztalról álmodik, ahol mindennek megvan a helye, és Ön a feladataira tud koncentrálni? A GARDO 390 kerekes irodai konténer pontosan az, amire Önnek szüksége van! Ez a karcsú és robusztus, 3 fiókos irattároló konténer arra készült, hogy egyszerűsítse a munkaéletét és rendet teremtsen az irodájában. Miért válassza a GARDO 390-et?...
Ár 51 600 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní