• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

ARAGON / Fekete irodai szék lábtartóval

PX00023286

Bemutatjuk az ARAGON irodai széket, ahol az elegancia találkozik a funkcionalitással, és verhetetlen ülőalkalmatosságot nyújt. Miért kell, hogy ez a szék a munkaterületének szerves része legyen? Egyszerűen azért, mert egyesíti magában mindazokat a funkciókat, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy növelje termelékenységét és kényelmét a hosszú munkanapok során.

Főbb jellemzők, amelyek meggyőzik Önt:

1. Gumikerekek a csendes és biztonságos mozgásért:

Az ARAGON szék gumikerekeit úgy tervezték, hogy megóvják a padlót a karcolásoktól, és a szőnyegeket érintetlenül hagyják. Ezek a kerekek csendes és kényelmes mozgást biztosítanak, ami azt jelenti, hogy zavaró zajok nélkül koncentrálhat a munkájára.

2. Kihúzható lábtartó a végső kényelemért:

Az egyedülálló kihúzható lábtartó az ülés alatt rejtőzik, és segít javítani a lábakban a vérkeringést. A megfelelő pozícionálás minimalizálja a test fáradtságát és kiküszöböli a helytelen ülés okozta izomfájdalmakat. Vigyázzon az egészségére és szerettei egészségére!

3. Egyéni beállítás a maximális kényelem érdekében:

Az ARAGON irodai szék teljes mértékben az Ön igényeihez igazítható, ami azt jelenti, hogy beállíthatja az ülésmagasságot, és a pihenés pillanataihoz használhatja a hátradőlés funkciót. A lábtartó szintén állítható és kihúzható, így biztosítva az Ön preferenciáinak megfelelő testreszabást.

4. Gyors és egyszerű összeszerelés:

Nincs ideje a bonyolult összeszerelésre? Semmi gond! Az ARAGON szék kevesebb mint 10 perc alatt összeszerelhető. Az öko-bőr használatának köszönhetően a karbantartás egyszerű - csak egy nedves ruhával és a szék újra olyan, mintha új lenne.

Műszaki adatok:

- Anyag és szín: Fekete ökobőr

- Alap: krómozott acél

- Görgők: gumi

- Mechanizmus: karos (pillangó)

- Maximális terhelhetőség: 140 kg-ig

- Méretek: szélesség/magasság: 102-110 cm, csapátmérő: 2 cm

- Lábtartó (szélesség/magasság): 38 x 22 cm

- Ülés (szélesség/magasság): 51 x 46 cm

- Háttámla (szélesség/magasság): 66,5 x 50 cm

- A szék súlya: 16 kg, súly csomagolással együtt: 17,8 kg

Az ARAGON szék nem csak egy közönséges bútordarab; ez egy befektetés az Ön kényelmébe és egészségébe. Ergonomikus kialakításának, puha ökobőrének és dupla habrétegének köszönhetően élvezni fogod minden munkapillanatát. A magas fejtámla és a puha kartámasz csökkenti a könyökfájdalmat és a gerinc megterhelését. Akár dolgozik, akár tanul vagy pihen, az ARAGON irodai szék minden igényét kielégíti.

Az ARAGON irodai székkel alakítsa munkaterületét a kényelem oázisává. Fedezze fel a különbséget most!

39 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PX00023286
7612981052737
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
PU bőr
Felületkezelés
Fekete
Maximális terhelés
140 kg
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX015X01

Márka: Paradox

Magasságot elektromosan beállítható asztal GARDO 1200 x 600 / Fekete

Szabadítsa fel a munkapotenciált a GARDO elektromos magasságállítású, 1200 x 800 mm-es asztallal. A mai dinamikus munkakörnyezetben elengedhetetlen, hogy az irodabútor az Ön igényeihez igazodjon, ne csak Önhöz. A GARDO elektromos állítható magasságú íróasztalt úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és rugalmasságot biztosítson, akár otthonról, akár az...
Ár 83 600 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní