• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

BEEWAX faanyagvédő és restauráló paszta 85g

HAN00149

Képzelje el, ha régi bútorainak eredeti fényét sok erőfeszítés és költség nélkül visszaadhatná. A BEEWAX 85g-os faanyagvédő és restauráló pasztánkkal ez nem csak lehetséges, hanem egyszerű is! Ez az egyedülálló termék a kulcsa minden fafelületének helyreállításának és védelmének, a bútoroktól a padlóig.

- Restaurálás egyetlen lépésben: Ez a sokoldalú paszta hatékonyan távolítja el az évek óta felgyülemlett viaszt és szennyeződéseket. Ezáltal a fa újra természetes fényében ragyoghat.

- A természetes formula: A természetes méhviasz összetevővel nem csak a bútorok megjelenését éleszti újjá, hanem azt is biztosítja, hogy a lehető legnagyobb gondossággal és durva vegyszerek használata nélkül kezelje azokat.

- A BEEWAX minden típusú fafelületre alkalmas, beleértve a parkettát és a laminált padlót is. Nem számít, hogy asztalról, szekrényről vagy padlóról van szó - az eredmény mindig lenyűgöző lesz.

- Könnyen alkalmazható: egyszerűen vigyen fel egy kis mennyiségű pasztát egy puha ruhára, és óvatosan dörzsölje be a felületbe. Nincs bonyolult használati utasítás, nincs bonyolult eljárás. Csak gyors és látható eredmények.

Válaszok az Ön kérdéseire és ellenvetéseire:

- "Régi bútoraim vannak, ez működni fog?" Abszolút! A BEEWAX-ot úgy tervezték, hogy még a nagyon kopott felületeket is helyreállítsa. Bútora úgy fog kinézni, mintha most vásárolta volna.

- "Nem túl zsíros a méhviasz?" Formulánk biztosítja, hogy a felhordás után nem marad zsíros maradvány. A fa tiszta és természetes megjelenésű lesz.

- "Használhatom modern laminált lemezeken?" Igen, a BEEWAX ideális a modern laminált padlókhoz is, friss megjelenést kölcsönözve nekik.

A csomag tartalma: A csomagban található a következő összetevők: - A csomagban találhatóak a következők:

1x BEEWAX (85g) - Ez a kompakt tartály többszöri használatra elegendő, így gazdaságos megoldás az egész háztartás számára.

Ne várja meg, hogy bútorai elveszítsék szépségüket. Adjon nekik egy második életet a BEEWAX 85g-os faanyagvédő és restauráló pasztával. Rendelje meg még ma, és varázsolja otthonát fényes és élettel teli fa felületekkel teli oázissá!

1 584 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
HAN00149
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Méhviasz
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: ORM11OR

Márka: Interex design

Öntapadós seprű- vagy felmosótartó állvány STRONG / Fehér

Fedezze fel a tökéletes megoldást az otthoni szervezéshez Bemutatjuk az öntapadós seprű- vagy felmosófelakasztót elegáns matt fehér színben, amely megváltoztatja a takarítóeszközök tárolásának és rendszerezésének módját. Ez a részletekre odafigyelve készült tartó a modern dizájnt maximális funkcionalitással ötvözi, hogy otthonát rendezetté és stílusossá...
Ár 1 796 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 00020027

Márka: Interex design

Univerzális seprű- és felmosótartó / Fekete

Takarítóeszköz-tartó, amellyel praktikusan és helytakarékosan rendezheti konyháját vagy éléskamráját. Az 5 lyukkal és 6 kampóval ideális seprű, felmosórongy, portörlő, valamint konyhai törülköző felakasztására. . A nyílások görgős golyókkal rendelkeznek, amelyek a seprű vagy felmosónyél vastagságához igazodnak, és szilárdan tartják azokat. Felszabadítása...
Ár 5 560 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: xxx000208

Márka: Interex

Vízgát a fürdőszobában vagy a konyhában 1,5m / Fehér

Bemutatunk egy forradalmi terméket, amely megváltoztatja a fürdőszobája vagy konyhája védelmét a nem kívánt vízszivárgástól. A víztorlasz több mint egy egyszerű csík; ez az Ön megmentése a rendetlenségtől és a lehetséges vízkároktól. Miért érdemes ezt a terméket választania? Hadd győzzük meg Önt meggyőző érveinkkel. Maximális alkalmazkodóképesség A...
Ár 3 360 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 00024224

Márka: Home decoration

Készlet bútorok és készülékek mozgatásához / Antracit

Bemutatunk egy forradalmi eszközt a nehéz dolgok mozgatásához - egy felbecsülhetetlen értékű eszköztárat, amely megkönnyíti az életét. Ezt a praktikus és megbízható készletet úgy tervezték, hogy a nehéz bútorok és nagyméretű tárgyak mozgatása gyerekjáték legyen. Nem kell többé nehéz szekrényekkel, kanapékkal vagy háztartási gépekkel küzdenie....
Ár 3 984 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní