• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Karácsonyfa FROSTY 150 cm / Zöld

CHO05

Karácsonyfa FROSTY 150 cm / Zöld - Tökéletes társ az ünnepek alatt

Képzelje el, hogy belép egy szobába, ahol egy gyönyörű FROSTY 180 cm-es karácsonyfa várja Önt. Gazdag, sűrű lombja azonnal megteremti a kényelem és az öröm hangulatát, amelyet annyira kötünk a karácsonyhoz. Ez a fa kiváló minőségű PE (polietilén) anyagból készült, amely tökéletesen utánozza a természetes tűleveleket. Az eredmény egy olyan valósághű megjelenés, amely még közelről is megkülönböztethetetlen az élő fától. A különbséget csak tapintással lehet megállapítani.

Időtlen szépség és tartósság

A FROSTY karácsonyfa nem csak a kinézetről szól. Úgy tervezték, hogy évekig megőrizze szépségét. A polietilén tartósságának köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy a fa idővel megvetemedik vagy elveszíti varázsát. Így évről évre ugyanazt a hangulatot élvezheti, anélkül, hogy a minőség miatt aggódnia kellene.

A környezetbarát választás a tudatos fogyasztók számára

Manapság a környezeti felelősségvállalás fontosabb, mint valaha. A FROSTY fa teljes mértékben újrahasznosítható, ami azt jelenti, hogy nem kell évekig tartó használat után a szeméttelepen végeznie. Újrahasznosítható és új termékek előállításához felhasználható. Válasszon egy olyan fát, amely gondol bolygónk jövőjére.

Könnyű összeszerelés és rugalmasság

Az egyik további előnye a fa könnyű összeszerelhetősége. Okos kialakításának köszönhetően percek alatt felállítható. Ágai rugalmasak és könnyen alakíthatók, így tetszés szerint alakíthatja. Adjon neki személyes jelleget kedvenc díszeivel és fényeivel.

Válassza a FROSTY 150 cm-es karácsonyfát, és tegye az idei karácsonyt egy felejthetetlen, örömmel és kényelemmel teli ünneppé. Ez a fa több, mint egy dísz - ez egy befektetés a jövőbeli ünnepeidbe és egy jobb bolygóba. Ne várjon, és rendelje meg a fát még ma!

39 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 25., szerda

Termék részletei
CHO05
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Zöld
Magasság
1500 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: CHO06

Márka: Home decoration

Karácsonyfa FROSTY 180 cm / Zöld

Karácsonyfa FROSTY 180 cm / Zöld - Tökéletes társ az ünnepek alatt Képzelje el, hogy belép egy szobába, ahol egy gyönyörű FROSTY 180 cm-es karácsonyfa várja Önt. Gazdag, sűrű lombja azonnal megteremti a kényelem és az öröm hangulatát, amelyet annyira kötünk a karácsonyhoz. Ez a fa kiváló minőségű PE (polietilén) anyagból készült, amely tökéletesen...
Ár 51 960 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: CHO04

Márka: Home decoration

Karácsonyfa FROSTY 120 cm / Zöld

Karácsonyfa FROSTY 120 cm / Zöld - Tökéletes társ az ünnepek alatt Képzelje el, hogy belép egy szobába, ahol egy gyönyörű FROSTY 180 cm-es karácsonyfa várja Önt. Gazdag, sűrű lombja azonnal a kényelem és az öröm hangulatát teremti meg, amelyet annyira kötünk a karácsonyhoz. Ez a fa kiváló minőségű PE (polietilén) anyagból készült, amely tökéletesen...
Ár 31 960 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní