• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Karácsonyfa ELEGANTE 300 cm / zöld

HOP1001595

A karácsony az öröm, a jólét és a felejthetetlen élmények ideje. És mi jelképezhetné jobban ezt a különleges hangulatot, mint egy fenséges karácsonyfa, amely szó szerint minden szobát elfoglal? Bemutatjuk az ELEGANTE karácsonyfát, amely elképesztő 300 cm-es magasságával igazi gigantikus ékszer a karácsonyfák között.

Tökéletesen valósághű megjelenés

Az ELEGANTE nem egy átlagos műfenyő. Élethű megjelenése és a részletekre való odafigyelés egy havas hegyi erdőbe repíti Önt. A finoman formázott ágak és a természetes zöld szín gondoskodik arról, hogy a fa ne tűnjön mesterségesnek, hanem olyan legyen, mintha csak a természetből vágták volna ki. Ez a 2D-s műfenyő tökéletes választás azok számára, akik látványos karácsonyi dekorációra vágynak anélkül, hogy minden évben élő fát vásárolnának.

Praktikus és tartós megoldás

Az egyik fő előnye a rendkívüli praktikusság és tartósság. A fa könnyen összecsukható négy részre, így biztosítva a könnyű összeszerelést és szétszerelést. Úgy készült, hogy hosszú éveken át szolgáljon, így az ELEGANTE-ba való befektetése sokszorosan megtérül. Segítségével pillanatok alatt feldobhatja otthonát.

Felkészülés a szezonra

A maximális elégedettség és az elvárt vásárlói élmény érdekében fontos tudni, hogy a fa szétszerelve érkezik Önhöz. A szállítás és csomagolás során az ágak finoman összenyomódhatnak, vagy a levelek lelapulhatnak. Ezért az összeszerelés után egy kis időt és erőfeszítést kell szánni az ágak és levelek elrendezésére, hogy a legélethűbb megjelenést érje el. Ez a folyamat a fa magasságától függően körülbelül 30-60 percet vehet igénybe, de higgye el, az eredmény megéri!

Miért válassza az ELEGANTE-t?

- Gyönyörű design: egy igazi műalkotás, amely a figyelem középpontjába kerül.

- Tartósság: befektetés a jövőbe, amely pénzt és időt takarít meg.

- Egyszerűség: gyors és intuitív összeszerelés, amely megkíméli Önt a bosszúságtól.

- A környezetbarát választás: Csökkenti az éves fakivágás szükségességét.

Hagyja, hogy otthona ragyogjon ezzel a fenséges darabbal, és adja meg a karácsonynak azt az elegáns jelleget, amit megérdemel. Ne várjon, rendelje meg ELEGANTE karácsonyfáját még ma, és tegye felejthetetlenné az idei karácsonyt!

83 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Termék részletei
HOP1001595
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Zöld
Magasság
3000 mm