• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Karácsonyfa MIRACLE 180 cm / zöld

HOP1000751

A karácsony a csodák ideje, ezért készítettük el a MIRACLE 180 cm-es karácsonyfát zöld színben. Ez a műfenyő nem csupán egy egyszerű kiegészítője az ünnepi dekorációnak, hanem egy igazi remekmű, amely egy csipetnyi eleganciát és fenntartható szépséget hoz otthonába.

Miért válassza a MIRACLE karácsonyfát?

A környezetbarát választás: Spóroljon pénzt és védje bolygónkat, ha olyan műfenyőt választ, amelyet évről évre használhat. Csökkentse ökológiai lábnyomát anélkül, hogy feláldozná a valódi fa kinézetét és hangulatát.

Stabilitás és tartósság: A MIRACLE fa szilárdan áll a fém talapzaton, ami biztosítja stabilitását az egész ünnepi szezonban. Nem kell aggódnia, hogy felborul vagy megsérül.

Kialakítás és rugalmasság. Az ágak összecsukhatóak, így a fa esztétikus és szimmetrikus megjelenést kaphat, pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné. Az ünnepek után egyszerűen hajtsa össze a dobozban, és tárolja egy másik évre.

Specifikációk:

- Magasság: 180 cm

- Ágak száma: 708

Könnyű telepítés

Ne feledje, hogy a fa kibontva érkezik Önhöz. Az ágak a csomagolás során kissé összenyomódhatnak, ezért kérjük, szánjon egy kis időt és óvatosságot a kibontásra és beállításra, hogy a lehető legtermészetesebb megjelenést érje el. Az összeszerelés általában 30-60 percet vesz igénybe, a fa magasságától függően. Ez az idő azonban bőségesen megtérül, amikor otthonát varázslatos karácsonyi hangulat tölti meg.

Gyakran ismételt kérdések:

Alkalmas-e a fa kis helyiségekbe?

Igen! A 180 cm-es magasságával ideális kisebb szobákba vagy lakásokba. Kompakt, mégis a teltség és a természetesség benyomását kelti.

Mennyi ideig tart?

Megfelelő tárolás és gondozás mellett a MIRACLE fa sok szezonon át szolgálhatja Önt, így költséghatékony befektetésnek bizonyul.

Biztonságos a gyermekek és a háziállatok számára?

Igen, a fa kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztonságosak a háztartás minden tagja számára.

Következtetés

Engedje, hogy a MIRACLE karácsonyfával magával ragadja Önt a karácsony varázsa. Adjon hozzájárulást a környezetvédelemhez, takarítson meg pénzt, és élvezze egyúttal az első osztályú design szépségét és kényelmét. Ez a fa több mint egyszerű díszítés - az ünnepi hangulat szimbóluma, amelyet évről évre élvezhet.

25 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Termék részletei
HOP1000751
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Zöld
Magasság
1800 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: HOP1000749

Márka: Home decoration

Karácsonyfa MIRACLE 120 cm / Zöld

A karácsony a csodák ideje, ezért készítettük el a MIRACLE 120 cm-es karácsonyfát zöld színben. Ez a műfenyő nem csupán egy egyszerű kiegészítője az ünnepi dekorációnak, hanem egy igazi remekmű, amely egy csipetnyi eleganciát és fenntartható szépséget hoz otthonába. Miért válassza a MIRACLE karácsonyfát? A környezetbarát választás: Spóroljon pénzt és...
Ár 11 996 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HOP1000750

Márka: Home decoration

Karácsonyfa MIRACLE 150 cm / zöld

A karácsony a csodák ideje, ezért készítettük el a MIRACLE 150 cm-es karácsonyfát zöld színben. Ez a műfenyő nem csupán egy egyszerű kiegészítője az ünnepi dekorációnak, hanem egy igazi remekmű, amely egy csipetnyi eleganciát és fenntartható szépséget hoz otthonába. Miért válassza a MIRACLE karácsonyfát? A környezetbarát választás: Spóroljon pénzt és...
Ár 19 996 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní