• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Karácsonyfa MYSTERY 120 cm / Arany

HOP1001585

Karácsonyfa MYSTERY 120 cm / Arany: az elegancia varázsa az ünnepekre

Képzelje el az ünnepi hangulatot, ahol minden részlet a luxust és a csillogást tükrözi. A MYSTERY karácsonyfa 120 cm / Arany pont az a darab, amely az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja, tele eleganciával és stílussal.

Miért válassza ezt a fát?

1. Szelíd elegancia és luxus:

Ez az arany karácsonyfa több mint egyszerű díszítés - az ünnepi dekoráció központi eleme, amely egy csipetnyi kifinomultságot visz otthonába. Az arany szín a gazdagságot és a melegséget szimbolizálja, a fény pedig olyan kecsességgel tükröződik vissza, amely minden látogatót elbűvöl.

2. Gondtalan karbantartás:

Felejtse el a fenyőtűk állandó felseprését. Műfenyőfáinkat úgy terveztük, hogy ne szórják a tűket, így időt és energiát takaríthat meg, amelyet kellemesebb ünnepi tevékenységekre fordíthat.

3. Egyszerű telepítés:

Az előkészületek hektikus időszakában értékelni fogja, hogy ez a fa milyen gyorsan és könnyen összeszerelhető. Spóroljon meg értékes perceket, amelyeket a családjával tölthet egy csésze forró csokoládé mellett.

4. Tökéletes méret minden otthonba:

A 120 cm-es magasságával és 230 ágával ez a fa tökéletes választás kisebb helyiségekbe vagy a fő karácsonyi dekoráció kiegészítőjeként. Emellett más méreteket is kínálunk, így biztosan találsz olyat, amelyik tökéletesen illeszkedik otthonodba.

Ha szeretnéd feldobni az idei ünnepi szezont, és egy csipetnyi luxust és eleganciát szeretnél, a MYSTERY 120 cm / arany karácsonyfa tökéletes választás számodra. Ne várjon, kényeztesse magát egy darab ünnepi varázslattal, amely életre kel otthonában. Vásárolja meg még ma, és készüljön fel egy olyan ünnepre, amelyre évek múlva is emlékezni fog.

7 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Termék részletei
HOP1001585
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Arany
Magasság
1200 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: HOP1001586

Márka: Home decoration

Karácsonyfa MYSTERY 150 cm / Arany

Karácsonyfa MYSTERY 150 cm / Arany: az elegancia varázsa az ünnepekre Képzelje el az ünnepi hangulatot, ahol minden részlet a luxust és a csillogást tükrözi. A MYSTERY 150 cm / Arany karácsonyfa pontosan az a darab, amely az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja, tele eleganciával és stílussal. Miért válassza ezt a fát? 1. Szelíd elegancia és...
Ár 13 920 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HOP1001587

Márka: Home decoration

Karácsonyfa MYSTERY 180 cm / Arany

Karácsonyfa MYSTERY 180 cm / Arany: az elegancia varázsa az ünnepekre Képzelje el az ünnepi hangulatot, ahol minden részlet a luxust és a csillogást tükrözi. A MYSTERY karácsonyfa 180 cm / Arany pont az a darab, amely az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja, tele eleganciával és stílussal. Miért válassza ezt a fát? 1. Szelíd elegancia és luxus: Ez...
Ár 21 160 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HOP1001588

Márka: Home decoration

Karácsonyfa MYSTERY 210 cm / Arany

Karácsonyfa MYSTERY 210 cm / Arany: az elegancia varázsa az ünnepekre Képzelje el az ünnepi hangulatot, ahol minden részlet a luxust és a csillogást tükrözi. A MYSTERY 210 cm / Arany karácsonyfa pontosan az a darab, amely az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja, tele eleganciával és stílussal. Miért válassza ezt a fát? 1. Szelíd elegancia és...
Ár 26 880 Ft
Bővebben
Home decoration
Dodanie do 3-4 dní