• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Összecsukható bárasztal VENDA 720 mm / Fehér

101585

Képzelje el, hogy minden alkalomra tökéletes bárasztal áll rendelkezésére: születésnapi partikra, esküvőkre vagy kerti partikra. Bemutatjuk a VENDA 720 mm / Fehér összecsukható bárasztalt - a funkcionalitás, az elegancia és a praktikum kombinációja egy termékben.

Stabilitás és robusztusság az első helyen

A VENDA asztal a stabilitást és a robusztusságot szem előtt tartva készült. A porszórt fémből készült 4 lábas konstrukciója maximális stabilitást biztosít, így még a legigényesebb ünnepségeken sem kell aggódnia a felborulás miatt. Ráadásul az asztal lábain található beépített padlóvédő megakadályozza a nem kívánt karcolásokat a padlón, így ez az asztal ideális kültéri és beltéri használatra egyaránt.

Könnyű összecsukhatóság és hordozhatóság

A VENDA asztal egyik legnagyobb előnye az összecsukhatósága és könnyű tárolhatósága. Mivel néhány lépésben gyorsan kinyitható és összecsukható, időt és helyet takaríthat meg. Összecsukott állapotban kis mérete miatt könnyen tárolható és szállítható, így kényelmesen magával viheti az utazásokra vagy különböző rendezvényekre.

Praktikus és tartós asztallap

Az extra vastag, 5 cm-es asztallap könnyen ápolható műanyagból készült, így könnyen tisztítható. Szilárdsága és időjárásállósága hosszú élettartamot garantál, bárhol is használja az asztalt. Az asztal felületének köszönhetően mindig tisztán és elegánsan néz ki, akár születésnapi partikon, akár esküvőkön használod.

Azonnali használatra kész

A VENDA összecsukható bárasztallal nem kell bonyolult összeszereléssel foglalkoznia. Csak kibontja, és máris használatra kész. Ezzel a praktikus és funkcionális asztallal időt és energiát takaríthat meg, így azzal foglalkozhat, ami igazán fontos: élvezheti a családjával és barátaival töltött időt.

A termék előnyei:

- Stabil és robusztus szerkezet: megakadályozza a billenést és hosszú távú stabilitást biztosít.

- Összecsukható és könnyen tárolható: Helytakarékos és könnyű szállítást tesz lehetővé.

- Fémváz porszórt bevonattal: Időjárásálló.

- Extra vastag asztallap 5 cm vastagsággal: Praktikus és tartós.

- Könnyen ápolható, mosható műanyag felület: Könnyen tisztítható és karbantartható.

- Beépített padlóvédő: Megvédi a padlót a sérülésektől.

- Könnyű súly: Könnyen kezelhető és szállítható.

- Nem szükséges összeszerelés: Azonnali használatra kész.

Műszaki adatok:

- Méretek (HxØ): 110 x 72 cm.

- Asztallap: 5 cm vastag.

- Az asztallap anyaga: Műanyag

- A váz anyaga: Porszórt fém

- Színek: Fém, fémből készült: Fehér/szürke

Szánjon rá időt, és kényeztesse magát a sokoldalú VENDA 720 mm / Fehér összecsukható bárasztallal. Tökéletes társ az ünneplésekhez, partikhoz és minden fontos eseményhez. Vásárolja meg még ma, és biztosítsa magának a kiváló minőségű, stabil és praktikus asztalt, amely hosszú éveken át szolgálja majd Önt!

21 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Termék részletei
101585
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete