• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerti napernyő PATIO / Bézs

PXU025M01

Kerti napernyő PATIO - Az árnyék és kényelem oázisa

Bemutatjuk a PATIO kerti napernyőt - a tökéletes társ a kültéri terek számára, amely biztosítja a megérdemelt kényelmet, védelmet és stílust. Akár erkélyén, teraszán vagy kertjében élvezi a napsugarakat, napernyőnk tökéletes körülményeket biztosít a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.

Állítható magasság és dőlésszög

A PATIO kerti napernyőt az Ön maximális rugalmasságát és kényelmét szem előtt tartva terveztük. A 60 cm-es magasság és a kétoldali 30°-os dőlésszög állítási lehetőségnek köszönhetően az árnyékolót pontosan az Ön igényeihez igazíthatja. Akár felkel, akár lenyugszik a nap, , mindig ott lesz tökéletes árnyék, ahol szüksége van rá.

Védelem a naptól és a szitáló esőtől

Napernyőnk prémium 160 g/m2 poliészterből készült, amely UPF 50+ napvédelmet biztosít. Ez az anyag hatékonyan elnyeli a káros UV-sugarak több mint 98%-át, védi a bőrét és hűvösben tartja. A PA réteggel a napernyő szitálásálló is, így még váratlan felhőszakadás esetén is élvezheti a szabadban való tartózkodást.

Első a biztonság

A PATIO kerti napernyő zárószeggel van ellátva, amely megakadályozza a napernyő hirtelen lehajtását. Ez a biztonsági funkció nyugalmat és magabiztosságot ad Önnek, hogy a napernyő alatt nyugodtan pihenhet, anélkül, hogy váratlan meglepetések miatt kellene aggódnia.

Könnyű tárolás

A praktikum a hosszú távú elégedettség kulcsa. A PATIO napernyő könnyen ki- és összehajtható, ráadásul egy tárolótáska is jár hozzá. Amikor nem használja, egyszerűen tárolja a táskában, így helyet takarít meg és meghosszabbítja a termék élettartamát.

Sokoldalú használat

A 200 x 125 cm-es méretekkel ez a napernyő ideális a legkülönbözőbb kültéri terekhez. Akár az erkélyen, a teraszon vagy a kertben keres menedéket a nap elől, a PATIO kerti napernyővel megteremtheti a nyugalom és a pihenés személyes oázisát.

15 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXU025M01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szövet/acél
Felületkezelés
Bézs
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 108674

Márka: Paradox

Kerti rattan szék készlet 4db LAURA / Krém

4db kerti rattan szék LAURA - A tökéletes kiegészítő a kertbe! Miért válassza a LAURA kerti rattan székeinket? 1. Elsősorban kényelem: LAURA kerti székeinket a maximális kényelem jegyében terveztük. Lekerekített karfákkal rendelkeznek, amelyek optimális alátámasztást biztosítanak karjainak, így órákon át kényelmesenl pihenhet. 2. Helytakarékosság:...
Ár 71 960 Ft/4ks
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 995694

Márka: Paradox

Rattan étkezőasztal LAURA üveggel / Krémszínű

LAURA rattan étkezőasztal üveggel - Kertje elengedhetetlen darabja! Képzelje el a tökéletes hangulatot a következő grillezésen, családi ünnepségen vagy csak egy nyugodt vacsorát a teraszon. A LAURA rattan étkezőasztallal ez az álom valósággá válik! Ezt az elegáns és robusztus asztalt úgy tervezték, hogy ne csak esztétikai középpontja legyen kerti...
Ár 79 600 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 108637

Márka: Paradox

Dohányzóasztal rattan POCCA üveggel / Krémszínű

POCCA rattan dohányzóasztal üveggel: Miért tökéletes választás otthonába? Vonzó megjelenés praktikus funkciókkal Olyan dohányzóasztalt keres, amely feldobja belső vagy külső terét, és ugyanakkor praktikus is? A POCCA rattan dohányzóasztal üveggel pontosan az, amire szüksége van. Ez a stílusos polirattan asztal fényűző üveglappal nemcsak jól néz ki, de úgy...
Ár 19 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní