• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerti napozóágy napvédővel MAX / Szürke

PXCB19T

Képzelje el, hogy maximális kényelemben élvezheti a napsütést a kertben, a medence mellett vagy a teraszon. Az elegáns szürke színű MAX kerti napozóágy napvédővel a megfelelő megoldás mindazok számára, akik minimális erőfeszítéssel szeretnék átadni magukat a fényűző pihenésnek.

Főbb jellemzők és előnyök:

1. Összecsukható és hordozható kialakítás:

A MAX napozóágyat az Ön kényelmét és mobilitását szem előtt tartva tervezték. Összecsukható mechanizmusának és praktikus fogantyúinak köszönhetően összecsukott állapotban mindössze 17 × 53 × 73 cm-es. Ez a kompakt kialakítás megkönnyíti a szállítását és tárolását, bárhol is szeretné használni - a medence mellett, a teraszon vagy a nyaralás során.

2. Állítható háttámla:

A nyugágy 4 fokozatban állítható háttámlával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a pihenéshez a legkényelmesebb szöget válassza ki. Akár ülni és könyvet olvasni, akár teljesen hátradőlni és élvezni a napsütést, a MAX pontosan azt a pozíciót biztosítja, amire szüksége van. A levehető fejtámla növeli a kényelmet és az alkalmazkodóképességet.

3. Légáteresztő anyag:

A nyugágy felülete kiváló minőségű, légáteresztő szintetikus anyagból készült, amely a forró nyári napokon kényelmes szellőzést biztosít. Ennek az anyagnak köszönhetően teste hűvös és száraz marad, még akkor is, ha izzad. Nincs többé kellemetlen tapadás a nyugágy felületéhez - csak tiszta kényelem.

4. Napvédelem:

A beépített napernyőt úgy tervezték, hogy megvédjen a nap vakító sugaraitól. Lehetővé teszi, hogy magazinokat vagy könyveket olvasson anélkül, hogy be kellene csuknia a szemét, vagy fel kellene állnia és pozíciót kellene váltania. Ez a praktikus kiegészítő teszi a MAX nyugágyat a tökéletes pihenőhellyé.

5. Stabilitás és teherbírás:

A masszív acélváznak és a megerősített ízületeknek köszönhetően a nyugágy akár 150 kg teherbírású, így maximális stabilitást és biztonságot nyújt. A csúszásgátló lábak biztosítják a szilárd, inogásmentes pozíciót, így gondtalanul élvezheti a nyári hangulatot.

A MAX / Grey kerti napozószék napvédővel nem csak egy közönséges napozószék, hanem az Ön új legjobb barátja a pihenéssel teli nyári napokhoz. A kényelem, a praktikum és a stílusos kialakítás kombinációja biztosítja, hogy a nyári napokat teljes mértékben kiélvezhesse. Engedjen a kísértésnek, és kényeztesse magát a megérdemelt luxussal.

21 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
PXCB19T
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
szürke