• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Összecsukható kerti szék készlet 4db MORGAN / Szürke

PXB30GY

MORGAN 4db kerti összecsukható székkészletet mutatunk be Önnek elegáns fekete színben - ideális kiegészítője minden kertnek, terasznak vagy erkélynek. Ezek a székek nem csak egy átlagos kerti bútorok közé tartozik, hanem a kényelem, a funkcionalitás és a stílus igazi megtestesítői.

Minőség és tartósság, amelyre számíthat

A készlet minden összecsukható széke tartós alumíniumötvözet keretből készült, amely könnyű, rozsdamentes és kültéri használatra tervezték. Nem kell többé aggódnia a zord időjárás miatt - ezek a székek készen állnak arra, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, és évekig tartó gondtalan pihenést biztosítanak.

Könnyű és hordozható

Székenként mindössze 3,3 kg-os súlyukkal ezek a kerti székek rendkívül könnyűek és könnyen hordozhatók. Akár a nappaliból az erkélyre akarja cserélni a pihenőhelyet, akár a kertben szeretné áthelyezni őket, a kezelésük gyerekjáték. Használaton kívül összecsukva kényelmesen behelyezhetők a székbe, mindössze 14 cm vastagságúak, ami helyet takarít meg és leegyszerűsíti a tárolást.

Páratlan kényelem

A MORGAN kerti székek állítható háttámlát kínálnak, amely 8 szögben, 90 és 135 fok között állítható. Akár felegyenesedve szeretne olvasni, akár hátradőlve pihenni, az ergonomikusan hajlított háttámla lehetővé teszi, hogy megtalálja a legkényelmesebb pozíciót. Emellett az áteresztő szintetikus anyag megakadályozza az izzadság megtapadását, ami különösen értékes a forró nyári napokon. Pihenjen maximális kényelemben, a túlmelegedés kellemetlen érzése nélkül.

Biztonság és stabilitás

Az ellipszis alakú alumíniumcső tartós nylon csatlakozókkal biztosítja, hogy ezek az összecsukható székek stabilak és erősek legyenek. Mindegyik szék akár 150 kg-os teherbírással rendelkezik, ami garantálja, hogy stabilak és biztonságosak lesznek családtagjai vagy vendégei számára.

Termékparaméterek:

- Szín: Fekete

- Anyag: alumínium / poliészter

- A szék méretei: 56 × 70 × 106 cm

- Súly (4 darabos készlet): 13,2 kg

- Szék teherbírása: 150 kg

A MORGAN 4 darabos összecsukható kerti székkészlet nagyon jó befektetés az Ön kényelmébe és pihenésébe. Szánjon rá időt, és biztosítsa ezeket a székeket még ma, hogy minden pillanatot kényelmesen és stílusosan élvezhessen a szabadban. Kertje, terasza vagy erkélye még soha nem mutatott ilyen lenyűgözően!

79 600 Ft /4ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXB30GY
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
szürke