• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Kiárusítás!
  • Alacsonyabb ár
  • Új

Kerti ülőgarnitúra asztallal LUGIA 2+1 / Fekete

PC013B02

Kerti ülőgarnitúra asztallal LUGIA: Luxus és kényelem a kertben

Merüljön el a jólétben Bemutatjuk legújabb slágerünket - a LUGIA kerti ülőalkalmatosságot asztallal. Ez a kivételes garnitúra több mint egyszerű bútor; a tér és a luxus oázisa közvetlenül a kertjében, a teraszon vagy az erkélyen. Miért érdemes ezt a terméket beépítenie kültéri berendezései közé? Olvasson tovább, és győződjön meg róla saját maga.

Ergonomikus kialakítás a maximális kényelemért. Semmi sem fontosabb az Ön kényelménél. LUGIA kerti ülőgarnitúránkkal biztos lehet benne, hogy minden szabadban töltött pillanat igazán pihentető lesz. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy még hosszas ücsörgés után is kényelmesen érezze magát. A széles ülőpárna és a rugalmas PE polirattan tökéletes kombinációja az erő és a kényelem tökéletes kombinációját hozza létre.

Dőljön hátra, pihenjen, és hagyja, hogy minden gondja elszálljon. Stabil konstrukció a hosszú távú használathoz .

A kerti bútorok kiválasztásakor a minőség és a tartósság az első. A LUGIA rozsdamentes acélból készült, stabil acélvázból és könnyű, de tartós PE polirattanból. Ez az anyagkombináció biztosítja, hogy minden egyes szék akár 130 kg-ot is elbír, garantálva a stabilitást és a biztonságot. Az edzett üveglappal ellátott tálalóasztal 60 kg-ig bírja a terhelést, így nem kell attól tartania, hogy nagyobb terhelés esetén is megsérül.

Könnyű és fáradságmentes összeszerelés.

A LUGIA kerti ülőgarnitúra összeszerelése gyerekjáték.

Egyszerűen csavarozza a lábakat az ülőfelületre, és kész - nincs szükség szerszámokra! Ezzel az egyszerű eljárással időt és energiát takaríthat meg, így rögtön nekiláthat a kényelem élvezetének.

Gyönyörű megjelenésük és egyszerű, geometrikus vonalvezetésük elegáns és stílusos vonalat kölcsönöz teraszának vagy kertjének.

Ez a vonzó bútor könnyedén beleolvad a berendezésébe, és egyedi karaktert kölcsönöz neki. Sokoldalú használat - beltéren és kültéren A LUGIA garnitúra egyik legnagyobb előnye a sokoldalúság. Ezt a bútort nemcsak a szabadban, hanem beltérben is használhatja. Hozzon létre egy hangulatos sarkot nappalijában, tegye kényelmesebbé hálószobáját, vagy élvezze a koktélokat az erkélyen. A választás az Öné!

49 600 Ft
39 680 Ft /sada 20% megtakarítás

( Legalacsonyabb ár utoljára 90 nap volt 39 680 Ft )
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PC013B02
2 Elemek

Adatlap

Anyag
Mesterséges rattan
Felületkezelés
Fekete