• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerti ülőgarnitúra asztallal PRETORIA 2+1 / Fekete

PXF010B05

Hozza az ünnepi hangulatot közvetlenül az otthonába!

Szeretné élvezni az ünnepi hangulatot anélkül, hogy elhagyná saját otthona kényelmét? Akkor ez a bútorszett tökéletes az Ön számára. A PRETORIA 2+1 kerti ülőgarnitúra asztallal letisztult vonalainak és rattan megjelenésének köszönhetően dekoratív hangulatot kölcsönöz kertjének. Ez az elegáns szett bármilyen teret hangulatos sarokká alakít, ahol pihenhet és kényeztetheti magát.

Könnyű összeszerelés mindenki számára

Nem kell barkácsmesternek lennie ahhoz, hogy összeszerelje ezt a szettet. Az összeszerelés egyszerű és gyors a rögzítő tartozékoknak, a pontosan fúrt lyukaknak és az egyértelmű útmutatónak köszönhetően. Minden, ami az összeszereléshez szükséges, benne van, így nem kell aggódnia a felesleges bonyodalmak miatt.

Stabilitás és tartósság, amelyben megbízhat.

Minden szék porszórt acéllábakkal és tartós polirattan felülettel rendelkezik, ami hosszú élettartamot és időjárásállóságot biztosít. A székek terhelhetősége akár 150 kg, így nem kell aggódnia a biztonság és a stabilitás miatt. Ezenkívül az asztal alján megerősítő rúd található, amely lehetővé teszi, hogy akár 30 kg-ot is biztonságosan elbírjon.

Maximális kényelem a pihenéshez

Székeinket úgy terveztük, hogy maximális kényelmet nyújtsanak Önnek. Az 5 cm vastag habszivacs párnázat és az ergonomikusan kialakított háttámla tökéletesen alkalmazkodik az Ön testéhez. Csak üljön le, és azonnal érezni fogja, hogy a feszültség eltűnik a testéből.

Rugalmas használat

Ez a kerti bútor sokoldalú, és bárhol használható, ahol pihenni szeretne vagy barátokkal tölteni az időt. Akár az erkélyen, a teraszon, a kertben vagy akár beltérben étkezőhelyként vagy hangulatos olvasósarkon, a PRETORIA 2+1 kerti ülőgarnitúra asztallal ideális választás.

55 600 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Termék részletei
PXF010B05
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Mesterséges rattan
Felületkezelés
Fekete