• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerti ülőgarnitúra asztallal WEST 2+1 / Természetes fa - fekete

108348

Kerti ülőgarnitúra asztallal WEST: Luxus és kényelem a kertben

Merüljön el a kényelemben . Bemutatjuk legújabb slágerünket - a WEST kerti ülőgarnitúrát asztallal. Ez a kivételes garnitúra több mint egyszerű bútor; a tér és a luxus oázisa közvetlenül a kertjében, teraszán vagy erkélyén. Miért érdemes ezt a terméket beszereznie a kültéri berendezései közé? Olvasson tovább, és győződjön meg róla saját maga.

Ergonomikus kialakítás a maximális kényelemért. Semmi sem fontosabb az Ön kényelménél. A WEST kerti ülőgarnitúránkkal biztos lehet benne, hogy minden szabadban töltött pillanat igazán pihentető lesz. Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy még hosszas ücsörgés után is kényelmesen érezze magát. A széles ülőpárna és az elasztikus PE polirattan a szilárdság és a kényelem tökéletes kombinációját alkotja.

Dőljön hátra, pihenjen, és hagyja, hogy minden gondja elszálljon. Stabil konstrukció a hosszú távú használathoz .

A kerti bútorok kiválasztásakor a minőség és a tartósság az első.A WEST rozsdamentes acélból, erős acélvázból és könnyű, de tartós PE polirattanból készült. Ez az anyagkombináció biztosítja, hogy minden egyes szék akár 120 kg-ot is elbír, garantálva a stabilitást és a biztonságot. Az edzett üveglappal ellátott tálalóasztal 60 kg-ig bírja a terhelést, így nem kell attól tartania, hogy nagyobb terhelés esetén is megsérül.

Könnyű és fáradságmentes összeszerelés.

A WEST kerti ülőgarnitúra összeszerelése gyerekjáték.

Egyszerűen csavarozza a lábakat az ülőfelületre, és kész - nincs szükség szerszámokra! Ezzel az egyszerű eljárással időt és energiát takaríthat meg, így rögtön nekiláthat a kényelem élvezetének.

Légies megjelenésük és egyszerű, geometrikus formatervezésük elegáns és stílusos vonalat kölcsönöz teraszának vagy kertjének.

Ez a vonzó bútor könnyedén beleolvad a berendezésébe, és egyedi karaktert kölcsönöz neki. Sokoldalú felhasználás - beltéren és kültéren A WEST szett egyik legnagyobb előnye a sokoldalúsága. Ezt a bútort nemcsak a szabadban, hanem beltérben is használhatja. Hozzon létre egy hangulatos sarkot a nappaliban, tegye kényelmesebbé a hálószobáját, vagy élvezze a koktélokat az erkélyen. A választás az Öné!

71 600 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Termék részletei
108348
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Mesterséges rattan
Felületkezelés
Természetes fa