• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerti ülőgarnitúra asztallal LIANA 3+1 / Krém

108686

Alakítsa át kertjét, teraszát vagy erkélyét a nyugalom és a kényelem oázisává az elegáns LIANA 3+1 kerti kanapé garnitúrával. Hozzon létre egy helyet, ahol pihenhet, élvezheti a családjával és barátaival töltött időt, mindezt luxus stílusban.

Ellenállhatatlan előnyök, amelyeket imádni fog:

Tartósság és hosszú élettartam:

A polirattan anyagot kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljon minden időjárási körülménynek, UV-sugárzásnak és szennyeződésnek. Ez a tartós anyag nemcsak esztétikailag vonzó, hanem praktikus és alacsony karbantartási igényű is. Csak időnként törölje át egy nedves ruhával, és bútorai mindig úgy fognak kinézni, mintha újak lennének.

Maximális stabilitás:

A porszórtan horganyzott acélból készült stabil alapkeret biztosítja, hogy a bútor hosszú éveken át a kopás jelei nélkül bírja. Az acélszerkezet optimális stabilitást és biztonságot nyújt, így még erősebb szélben sem kell aggódnia a biztonsága miatt.

Fényűző kényelem:

A készlethez vastag, 5 cm vastag, vízálló poliészterből készült ülőpárnák tartoznak, amelyek maximális kényelmet biztosítanak. A cipzáras huzatoknak köszönhetően, amelyek levehetők és moshatók, az ülőpárnák karbantartása gyerekjáték. Nincs többé kényelmetlenség még hosszú órákig tartó ülés után sem!

Modern kialakítás:

A szürke és krémszínű poliuretán és a krémszínű huzatok kombinációja elegáns és modern dizájnt eredményez, amely bármilyen kertbe vagy teraszra illik. Az asztalon lévő matt biztonsági üveg egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöz, miközben praktikus és tartós.

Műszaki adatok, amelyek meggyőznek:

- Az asztal méretei: 76 x 40 x 41 cm

- Szék méretei: 57 x 77 x 55 cm

- Pad méretei: 107 x 76 x 55 cm

- Anyag: polirattan

- Váz anyaga: Rattan: Horganyzott, porszórt acél

- Az asztallap anyaga: 5 mm-es biztonsági üveg (matt üveg)

- Ülőfelület anyaga: 100% poliészter

- Polyrattan színe: szürke-krém

- Kárpit színe: krém

Engedje, hogy magával ragadja a LIANA 3+1 kerti ülőgarnitúra kényelme és eleganciája. Akár egy nyári grillezést, egy pihentető délutánt egy könyvvel vagy egy estét tervez a barátaival, ez a garnitúra minden alkalomra tökéletes választás. Fektessen a minőségbe és a stílusba, amely évekig tart. Kertje csak a legjobbat érdemli.

Rendelje meg még ma a LIANA 3+1 kerti ülőgarnitúrát, és alakítsa át szabadtéri terét a kényelem és elegancia igazi paradicsomává!

95 600 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
108686
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Mesterséges rattan
Felületkezelés
Krémszínű