• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

3 japán konyhakésből álló készlet DAMASCUS

3683080514857

Fedezze fel a japán konyhai hagyományok tökéletességét a DAMASCUS japán konyhakések exkluzív készletével. Ez a készlet nemcsak a precizitás és a kézművesség szimbóluma, hanem elengedhetetlen eszköz mindazok számára, akik professzionális szintre kívánják emelni főzési készségeiket.

Miért válassza a DAMASCUS késkészletet?

1. Kivételes minőség és tartósság:

A DAMASCUS kések damaszkuszi rozsdamentes acélból készülnek, amely hihetetlen szilárdságáról és élességéről ismert. Minden egyes kés egy aprólékos kovácsolási folyamat eredménye, ahol az acélrétegeket összekötik, hogy olyan pengét hozzanak létre, amely erősebb, vékonyabb és hosszabb ideig élesebb.

2. Egyedi design és elegancia:

Minden kés egyedi lézergravírozott mintákkal rendelkezik, amelyek nemcsak művészi értéket adnak a késeknek, hanem minden szakács szemét is gyönyörködtetik. A fából készült markolattal minden kés nemcsak gyönyörű, hanem tökéletesen kiegyensúlyozott is a kényelmes használat érdekében.

3. Teljes készlet minden feladathoz:

- Filézőkés (34,5 cm).

- Santoku kés (29 cm): Tökéletes hús, hal és zöldség felszeleteléséhez.

- Aprító (29 cm): Kiválóan alkalmas zöldségek julienne-re történő előkészítéséhez.

4. A praktikum az első:

A készlethez egy professzionális poliészter tok tartozik, amely lehetővé teszi a kések biztonságos tárolását és könnyű hordozását. Ez a részlet teszi a készletet nemcsak otthoni használatra, hanem az úton lévő szakemberek számára is ideális eszközzé.

5:

A DAMASCUS késkészlet tökéletes ajándék a japán konyha szerelmeseinek és mindenkinek, aki értékeli a minőséget és a szépséget a konyhában. Ez egy olyan ajándék, amely csodálatot és tiszteletet fog kiváltani.

Műszaki specifikációk:

- Pengék anyaga: Damaszkuszi rozsdamentes acél, 2,5 mm vastagságú pengével.

- Markolat anyaga: fa

- Hordtáska: poliészter, feltekerhető

Megjegyzés: A kések nem mosogatógépben moshatók. A penge színe a szállítástól függően változhat.

Ne szalassza el a lehetőséget, hogy a tulajdonába kerüljön ez a mesteri késkészlet, amely egy csipetnyi japán hagyományt és minőséget hoz a konyhájába. Kattintson a "Kosárba" gombra, és tapasztalja meg a művészetté alakított kulináris szenvedélyét.

15 198 Ft /3 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
3683080514857
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Természetes fa
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: Magbu

Márka: Paradox

3db mágneses késtartó készlet NATURA / Természetes fa

Bemutatunk egy forradalmi módszert, amellyel egyszerre tarthatja konyháját szervezetten és stílusosan. A NATUR 3db mágneses késtartó készlet a legjobb megoldás azok számára, akik értékelik a bambusz természetes szépségével kombinált praktikumot. Kivételes funkcionalitás és könnyű használat Ezt a készletet úgy terveztük, hogy megkönnyítse a mindennapi...
Ár 12 658 Ft/3 ks
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní