• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

5 darabos konyhai design késkészlet SHARD / Fekete

3760328103315

Forradalmasítsa konyháját exkluzív, 5 darabos SHARD konyhai dizájnkés készletünkkel, elegáns fekete színben. Ezek a kések a kiváló konyhai eszközök megtestesítői, amelyek rendkívülivé varázsolják étkezési élményét.

1. Kompromisszummentes minőség és precizitás:

A készlet minden kése prémium minőségű, kerámiabevonatú rozsdamentes acél pengékkel rendelkezik, amelyek kifogástalan élességet és példátlan pontosságot biztosítanak minden vágásnál. A SHARD késekkel sebészi pontossággal vághat, így Michelin szakácsokhoz méltó ételeket készíthet.

2. Innovatív kialakítás:

Késeink eredeti és modern dizájnt ötvöznek kiváló minőségű és tartós pengékkel. A puha tapintású, ergonomikus markolatok szilárd és kényelmes fogást biztosítanak, amely még hosszan tartó használat esetén is minimalizálja a kéz fáradtságát.

3. Biztonság és kényelem:

Az éles pengéknek köszönhetően kevesebb erőre van szükség a vágáshoz, ami nagyobb biztonságot eredményez a használat során. A tapadásmentes, gyémánt alakú pengék csökkentik a konyhai balesetek kockázatát, mivel megakadályozzák az ételek megakadását.

4. Sokoldalúság minden szakács számára:

A készlet öt kést tartalmaz, amelyek mindegyike különböző konyhai feladatokra optimalizált:

Zöldséghámozó

Konyhakés

Kenyérvágó kés

Filéző kés

Univerzális multifunkciós kés

Ezek a kések ideálisak szeleteléshez, aprításhoz, hámozáshoz, filézéshez és szeleteléshez mindenféle élelmiszerhez, beleértve a húst, halat, pékárut, gyümölcsöt és zöldséget.

5. Ideális ajándék:

A mágneses záródású, elegáns tárolódobozban érkező SHARD kések tökéletes ajándékot jelentenek az ételek szerelmeseinek és a főzés szerelmeseinek. Lepje meg szeretteit egy olyan ajándékkal, amely a stílus és a funkcionalitás kombinációja.

Műszaki specifikációk:

- Material: rozsdamentes acél kerámia bevonattal

- Színek: - Kerámia kerámia bevonattal: Fekete

- Kés hossza: Kb. 20-33,5 cm

- Doboz méretei: 36,5 x 21,5 x 3 cmAdjon egy kis luxust és professzionális teljesítményt konyhájába a SHARD konyhakéskészlettel. Szerezze be őket még ma, és győződjön meg róla, hogy ezek a kések miért nélkülözhetetlen eszközei minden modern konyhának. Fektessen a minőségbe, amely soha nem hagyja cserben!

12 658 Ft /5ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
3760328103315
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: Magbu

Márka: Paradox

3db mágneses késtartó készlet NATURA / Természetes fa

Bemutatunk egy forradalmi módszert, amellyel egyszerre tarthatja konyháját szervezetten és stílusosan. A NATUR 3db mágneses késtartó készlet a legjobb megoldás azok számára, akik értékelik a bambusz természetes szépségével kombinált praktikumot. Kivételes funkcionalitás és könnyű használat Ezt a készletet úgy terveztük, hogy megkönnyítse a mindennapi...
Ár 12 658 Ft/3 ks
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 8199123

Márka: Emuca

Hulladékgyűjtő ajtóra SEPARO 15 L / Antracit

Elegáns és modern 1 x 15 literes ajtós tároló A kosár az ajtóhoz rögzíthető, és az ajtó kinyitásakor kinyílik. A csomag tartalmaz egy sablont is az összeszereléshez Az összeszerelési videót lásd a leírásban. Az összeszerelési útmutató és a sablon megtalálható a PDF csatolmányban.
Ár 6 329 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: F005038

Márka: Hranipex

Öntapadós takarósapkák ABS 10113 / Fehér sima

Az öntapadós kupak ideális segítő a csavarok vagy a lyukak utáni takarásnál. 2 átmérőben kapható, 14 mm és 20 mm. Az ár laponként értendő, a kupakok száma laponként a következő: 14 mm - 25db 20 mm - 9 db Hozzáillő laminált lemezek: HOMAPAL Németország - 8217 DDL Cseh Köztársaság - 113 HL DDL Cseh Köztársaság - 116 HL Egger 2017-19 - W1000 SM KRONOSPAN...
Ár 173 Ft
Bővebben
Hranipex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 5 038 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: xxx000224

Márka: Interex design

2db egysoros pohártartó MILENIUM / Fehér

Elegáns megoldás a stílusos és funkcionális térbe Bemutatjuk a MILENIUM egysoros pohártartót, amely az elegancia és a praktikum tökéletes harmóniáját hozza el otthonába. Ezt a kifinomult tartót a maximális helykihasználás, a minőségi kivitelezés és a sokoldalú felhasználás jegyében tervezték. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy gazdagítsa otthonát ezzel az...
Ár 4 741 Ft/2 ks
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní