• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szerszámkészlet 40 darab tokkal / szürke

00019168

Fedezze fel az elpusztíthatatlan minőséget és megbízhatóságot a 40 darabos szerszámkészlettel és tokkal!

Amikor gyors javításokra, összeszerelésre vagy bármilyen kézműves tevékenységre kerül a sor, nem akar a legjobbnál kevesebbre hagyatkozni. A 40 darabos szerszámkészletünk szürke színű tokkal a megfelelő választás mindazok számára, akik a minőség, a tartósság és a funkcionalitás kombinációját keresik.

1. A maximális tartósság érdekében

Készletünk minden egyes eleme kiváló minőségű króm-vanádium acélból készült. Ez az acél rendkívüli tartósságáról ismert, így biztosítva, hogy szerszámai hosszú évekig szolgálják Önt, függetlenül attól, hogy milyen keményen dolgoztatja őket. Az acél ellenáll a korróziónak, a vetemedésnek és a repedéseknek is.

2. Minden kényelmesen egy tokban

A praktikum kulcsfontosságú, és mi ezt figyelembe vettük. A készlet egy elegáns és biztonságos hordtáskában érkezik, amelyben minden egyes szerszámnak külön hely van. Ez azt jelenti, hogy a szerszámaid jól védve vannak, amikor nem használod őket, és nem kell aggódnod, hogy elveszíted valamelyik alkatrészt.

3. Kényelmes használat a mindennapi feladatokhoz

Szerszámainkat a kényelem és a hatékonyság szem előtt tartásával terveztük. A hosszabbító, a csavarhúzó és a racsni golyóval van ellátva, hogy megakadályozza a csatlakoztatott tartozék kiesését. Ez a funkció nemcsak a munka hatékonyságát növeli, hanem a használat során a kényelmet és a biztonságot is.

4. Az extra nagy, 40 elemet tartalmazó készlet

Ez a készlet mindent tartalmaz, amire a különböző típusú munkákhoz szüksége van. A 16 különböző méretű hosszabbítótól kezdve a metrikus és a birodalmi rendszerekhez való adaptereken, fogantyúkon és egy hosszabbítón át. Minden, amire szüksége van, kéznél van.

Műszaki paraméterek:

- Anyag: 1,5 mm: ABS műanyag tok: rozsdamentes acél, ABS műanyag tok

- Az elemek száma a készletben: 40

Amit a készlet tartalmaz:

- 16 metrikus hosszabbító 4 mm-től 16 mm-ig.

- 14 angol nyelvű hosszabbító 5/32 hüvelyk és 9/16 hüvelyk között

- 3 extra hosszabbító

- Adapter, fogantyú, hosszabbító, racsni

- 21 mm-es hosszabbító és fúróadapter

- Biztonságos és praktikus hordtáska

40 darabos szerszámkészletünk tökéletes megoldás a profik és a barkácsolók számára egyaránt. Minőségét a pontosan kiválasztott anyagok és a nagy pontosságú gyártás garantálja, ami megbízhatóságot és hosszú élettartamot garantál. Többé nem kell kompromisszumot kötnie a minőség és az ár között. Fektessen olyan szerszámokba, amelyek nem hagyják cserben. Tegye ezt a készletet még ma a kosarába, és készüljön fel minden kihívásra magabiztosan!

2 796 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés legkèsőbb 10:00 hétfő és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 2., szerda

Termék részletei
00019168
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Ezüst