• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szilikon szennyeskosár LONNA 24L / Fehér

POJ01

Bemutatjuk a LONNA 24L szilikon szennyeskosarat / Fehér - egy forradalmi terméket, amely megváltoztatja a háztartási munkákhoz való hozzáállását, és megkönnyíti a mindennapi életét.

Innovatív dizájn és nagyszerű funkcionalitás

Emelje a háztartási tevékenységeit a következő szintre ezzel a sokoldalú szilikon kosárral. Akár a fürdőszobában használja a mosáshoz, akár a konyhában a különböző feladatokhoz, a többcélú felhasználhatósága kellemesen meg fogja lepni. Körülbelül 24-25 literes űrtartalmával minden igényt kielégít.

Kompakt és összecsukható

Kevés a hely a lakásában? Semmi gond! A LONNA szilikonkosarat úgy tervezték, hogy minimális helyet foglaljon. A villámgyorsan össze- és széthajthatóságának köszönhetően kis lakásokban, garzonlakásokban vagy útközben nélkülözhetetlen segítőtárssá válik.

Minőségi anyagok a hosszú távú használatért

Ez a kosár tartós műanyag és rugalmas szilikon kombinációjából készült, ami nemcsak hosszú élettartamot, hanem könnyű karbantartást is garantál. Az anyagok környezetbarátok és biztonságosak a mindennapi használatra.

Az ideális útitárs

Kirándulást vagy nyaralást tervez? A LONNA szilikon kosár tökéletes segítőtárs, amit magaddal vihetsz. Könnyű, hordozható és többfunkciós, így számos tevékenységhez használhatja - a mosástól kezdve a ruhák tárolásáig.

Méretek és kapacitás

- Kapacitás: 24-25 liter, ideális általános háztartási mosáshoz.

- Méretek: A részletes méretek a termékgaléria utolsó fotóján találhatók

A LONNA 24L szilikon szennyeskosár / Fehér egy olyan befektetés az otthonába, amely a megtakarított időben és helyben térül meg. Hagyja, hogy sokoldalúsága és minőségi anyagai meggyőzzék Önt. Rendelje meg még ma, és könnyítse meg a mindennapi háztartási teendőket!

7 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
POJ01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szilikon
Felületkezelés
Fehér
Térfogat
1 x 25 l
Szélesség
535
Magasság
240 mm
Mélység
380 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 193699

Márka: Monzana

Mosócsipesz készlet 20db / Színes

A szennyes felakasztása lenyomatok nélkül: A ruhákon nem maradnak nyomok, mivel a kapcsok a rögzítési területen puha műanyag bevonattal rendelkeznek. Tartós anyag: A tartós anyag ellenáll az UV-sugaraknak, a fagynak és a rozsdának, ezért kül- és beltéren egyaránt használható. A strapabíró ruhacsipeszek erős rugós mechanizmussal rendelkeznek, amely...
Ár 2 996 Ft/20ks
Bővebben
Monzana
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HRANICLEAN 08 / 200 ml

Márka: Hranipex

Kézi tisztítószer érzékeny felületekre HRANICLEAN 08 spray / 200 ml

A Hraniclean 08 spray speciális tisztítószer alkalmas érzékeny felületek tisztítására, zsír-, ceruza- és filctollnyomok eltávolítására. Kezeli a ragasztómaradványokat és a papírmatricákat. Sokoldalúságának és kellemes illatának köszönhetően nemcsak a munkahelyeken, hanem otthon is megfelelő segítő. FELHASZNÁLÁSI PÉLDÁK: Bútortisztítás műanyag, üveg és...
Ár 2 880 Ft
Bővebben
Hranipex
Dodanie do 3-4 dní