• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Érintésmentes elektromos szappanadagoló SOFT / Fehér

HOP1000979-1

Érintésmentes elektromos szappanadagoló SOFT / Fehér: a leghigiénikusabb megoldás a fürdőszobába!

Bemutatjuk a higiénia növelésének forradalmi módját otthonában - a SOFT érintésmentes elektromos szappanadagolót elegáns fehér színben. Ezt az adagolót úgy tervezték, hogy ne csak kényelmet, hanem maximális higiéniát is hozzon a mindennapokba.

Miért válassza a SOFT mosószeradagolót?

Automatikus felismerés és adagolás

Egy fejlett érzékelőnek köszönhetően a SOFT adagoló automatikusan érzékeli, ha a kezét a nyílás alá helyezi, és finom hab formájában kiadja a kívánt mennyiségű szappant. Nem kell többé megérinteni az adagolót - a keze mindig tiszta marad a felesleges baktériumoktól.

Könnyen használható

A hangerő és a be-/kikapcsoló vezérlése gyerekjáték az adagoló tetején található intuitív gombokkal. Állítsa be a mosószer mennyiségét az igényeinek megfelelően, és élvezze a maximális felhasználói kényelmet.

Ideális a gyermekek számára

A gyerekek imádni fogják használni ezt az érintés nélküli adagolót! Interaktív funkciója arra fogja motiválni őket, hogy gyakrabban mossanak kezet, hozzájárulva ezzel az egészségesebb életmódhoz.

Sokoldalú használat

Ez az adagoló nem csak folyékony szappanhoz használható - használhatja tusfürdőhöz vagy mosogatószerhez is. Javasoljuk, hogy a folyékony szappant hígítsa fel egy kevés vízzel az optimális állag érdekében.

Elegáns kialakítás és kompakt méretek

A mindössze 0,256 kg súlyú és 9x13x21 cm-es méretekkel ez az adagoló bármely fürdőszobában vagy konyhában elfér. Modern és minimalista megjelenése tökéletesen kiegészít minden beltért.

Termék adatai:

- Csomag súlya: 0,342 kg

- Csomag mérete: 9x13x21 cm

- A termék súlya: 0,256 kg

7 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
HOP1000979-1
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Térfogat
300 ml
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 14926

Márka: Siro

Gombfogantyú PREA / Sárgaréz csiszolt

Egy dizájner fogantyú , amely luxus eleganciát kölcsönöz bútorainak. A fogantyú teljes átmérője a felső oldalon 30 mm, az alsó oldalon pedig 10 mm. A magassága 26 mm Ugyanilyen kialakítású hosszú fogantyúkkal is kombinálható.
Ár 2 203 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní