• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Akasztós díszek készlete EVE - 100db / Arany

00011429

Bemutatjuk az EVE függő díszkészletet - 100db / arany, az elegancia és a praktikum csúcsát minden karácsonyi szezonban. Ez a gyönyörű készlet nemcsak fenséges arany csillogást kölcsönöz a fának, hanem páratlan tartósságot és biztonságot is nyújt családja számára.

Változatosság, hogy lenyűgözze: Minden készlet 100 darab díszt tartalmaz 4 klasszikus mintában és 3 különböző méretben (3, 4 és 6 cm). A matt, csillogó és fényes felületek kombinációja tökéletes vizuális élményt nyújt, amely mindenkit magával ragad. Emellett a nyitott minták finom és egyedi megjelenést kölcsönöznek a díszeknek. Bónuszként a készlet egy gyönyörű csillogó csillagot is tartalmaz, amely tökéletesen befejezi a fa díszítését.

A biztonság az első: Kiváló minőségű műanyagból készült díszeink törésbiztosak, és ideálisak kisgyermekes és háziállatokat tartó otthonokba. Többé nem kell aggódnia a felzaklató balesetek vagy sérülések miatt, mivel ez a készlet kiküszöböli a hagyományos üvegdíszek által jelentett kockázatot.

Tartósság és könnyű súly: Ez a díszkészlet rendkívül könnyű, ami azt jelenti, hogy a karácsonyfája nem lesz túlterhelt, és nem kell aggódnia amiatt, hogy a díszek a földre esnek és összetörnek, amikor óvatosan megérintik őket. Erre a minőségre évről évre számíthat.

Többcélú: A különböző formák és méretek azt jelentik, hogy ezek a díszek nem csak a fára valók. A kisebb díszek gyönyörű kiegészítői lehetnek a karácsonyi összeállításoknak vagy a dekoratív koszorúknak. A kis hurkokkal ellátott dekoratív zsinórnak köszönhetően bárhová könnyedén felakaszthatja őket. Nem igényelnek további szalagokat vagy kampókat.

Műszaki adatok: A díszek a következő jellemzőkkel rendelkeznek: A díszek a következő jellemzőkkel rendelkeznek: A díszek a következő jellemzőkkel rendelkeznek:

- Színek: Szín: 1: Szín: Arany

- Anyag: Arany: Műanyag

- A készlet darabszáma: 100 + csillag

- Matt, csillámos, fényes, nyitott

- Díszek átmérője: 6/4/3 cm

- Csillag méretei (hossz/szélesség): 12/14 cm

Csomag tartalma: A csomag tartalma: 1 db:

- Csomag: 25 db.

- Csillogó díszek: 25 db

- Fényes díszek: 42 db

- Nyitott díszek: 8 db

- Csillaghegy: 1 db

Kényeztesse magát idén karácsonykor csillogással és eleganciával az EVE függő díszkészletnek köszönhetően. Tedd kosaradba és tapasztald meg az arany varázsát otthonodban!

11 960 Ft /100 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
00011429
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Arany