• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Exkluzív karácsonyi gömb 150 mm STYLA / Arany

CAA811030 ŠAMPANSKÁ

Képzelje el, hogy karácsonyfája rendkívüli bájjal ragyog, mintha egyenesen egy meséből lépett volna elő. Az exkluzív STYLA karácsonyi gömb arany színben, ez nem csak egy álom, hanem egy valóság, amit már ma megvalósíthat. Ez a gömb nem csak egy közönséges dekoráció, hanem egy ékszer, amely csillogást és eleganciát kölcsönöz karácsonyának. Miért válassza ezt a gömböt?

Művészet a designban

A STYLA a kifinomultság megtestesítője. A kiváló minőségű műanyagból készült gömb a bizonyíték arra, hogy a szépség és a tartósság kéz a kézben járhat. A 150 mm-es átmérő biztosítja, hogy domináns elemmé váljon a fán anélkül, hogy túlzásba esne. Az arany színárnyalat fényűző megjelenést kölcsönöz neki, amely időtálló és bármilyen színösszeállításhoz illik, akár a hagyományos piros és zöld kombinációkat, akár a modern és minimalista fehér és ezüst árnyalatokat kedveli.

Páratlan tartósság

Felejtse el a törött díszek miatti aggodalmat! A műanyag szerkezet biztosítja, hogy a STYLA ellenálljon a lakásban elkerülhetetlenül előforduló apró baleseteknek is. Gyermekei vagy háziállatai nyugodtan pihenhetnek - és Ön is. Mostantól a fa alatt lévő törött üvegdarabok okozta stressz nélkül élvezheti az ünnepeket.

Érzelem és hangulat

A karácsony az emlékek megteremtéséről szól, és ez a gömb ennek csak egy része lehet. Képzelje el, ahogy felakasztja a fára, miközben fahéj és vanília illata lengi körül. Az arany szín visszaveri a pislákoló gyertyák fényét, melegséget és varázslatos hangulatot teremtve, amely a béke és az öröm érzésével borítja be Önt.

A tökéletes ajándék

Nem kell tovább keresgélnie, ha valami különlegeset szeretne ajándékozni valakinek. A STYLA nem csupán egy dísz, hanem egy tökéletes ajándék, amely kellemes meglepetés lesz a karácsonyi és esztétikus dekorációk minden kedvelőjének. Elegáns csomagolásba csomagolva, készen arra, hogy örömet és szépséget vigyen bármelyik otthonba.

Egyedi design, ami számít

Manapság, amikor a piacot elárasztja a tömegtermelés, a STYLA üdítő kivétel. A részletekre való odafigyeléssel minden egyes darabot gondosan ellenőriznek, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeknek. Az Ön elégedettsége a mi prioritásunk.

1 920 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
CAA811030 ŠAMPANSKÁ
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Arany
Átmérő
ø 150 mm