• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

24db karácsonyi gömb készlet 30 mm CASTA / Vegyes színekben

CAN300240

Tegye felejthetetlenné ezt a karácsonyt a 24db CASTA karácsonyi gömbökből álló különleges készletünkkel.

Karácsony közeledtével itt az ideje, hogy otthonát az ünnepi öröm és béke oázisává varázsolja. És mi mással érhetné ezt el jobban, mint exkluzív CASTA karácsonyi gömbkészletünkkel? A készlet 24 darab gyönyörű, 30 mm átmérőjű gömbből áll, amelyek azonnal eleganciát és stílust kölcsönöznek karácsonyfájának.

Miért válassza karácsonyi gömbkészletünket? Íme az okok, amelyek meggyőzik Önt:

1. Egyedi színkeverék:

Ez a készlet az arany, ezüst, barna és gyöngyház színek gyönyörű kombinációját kínálja. Ezt a harmonikus keveréket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen stílusú dekorációhoz. Akár a hagyományos, akár a modern vagy a minimalista stílust kedveli, gömbjeink mindig tökéletes kiegészítői lesznek.

2. Minőség és tartósság:

A precizitással és a részletekre való odafigyeléssel készült karácsonyi gömbjeink garantáltan hosszú ideig tartanak. Karcállóak és könnyen felakaszthatóak, így biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át az ünnepek részei lesznek.

3. Sokoldalú felhasználhatóság:

Ne korlátozza magát csak a fára! Ezek a gömbök ideálisak ablakok, karácsonyi koszorúk díszítésére vagy asztali dekoráció részeként is. Elegáns kialakításuknak köszönhetően sokoldalúan felhasználhatóak otthonod minden szegletében.

4. Nagyszerű ár-érték arány:

Egyetlen árért egy teljes, 24 gömbből álló készletet kap, ami biztosítja a teljes dekorációt, pluszköltség nélkül. Fektessen be a minőségbe és a gyönyörű esztétikába, amely megtérül.

5. Könnyű kezelés és tárolás:

Minden egyes gömb könnyű és tartós, ami kevesebb gondot jelent a díszítés során. A szezon után egyszerűen tárolja őket egy kompakt csomagolásban, így helyet takarít meg, és biztosítja, hogy a következő szezonra készen álljanak.

Ne várjon addig, amíg túl késő lesz! Tedd kosaradba még ma a 24db 30mm-es CASTA karácsonyi gömbökből álló készletünket / vegyes színekben, és varázslatos, örömmel és szépséggel teli pillanattá varázsold az idei karácsonyt. Az ünnepi dekorációd megérdemli, hogy különleges legyen, akárcsak ezek az ünnepek!

2 360 Ft /24 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
CAN300240
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szőrme
Felületkezelés
Színes
Átmérő
ø 30 mm