• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

12 darabos karácsonyi gömb készlet 60 mm CASTA / Krém

CAN301170 KRÉMOVÁ

Tegye felejthetetlenné ezt a karácsonyt a 12 CASTA karácsonyi gömbből álló különleges készletünkkel.

Karácsony közeledtével itt az ideje, hogy otthonát az ünnepi öröm és béke oázisává varázsolja. És mi mással érhetné ezt el jobban, mint a CASTA karácsonyi gömbökből álló exkluzív készletünkkel? A csomag 12 gyönyörű, 60 mm átmérőjű gömbből áll, amelyek azonnal eleganciát és stílust kölcsönöznek karácsonyfájának.

Miért válassza karácsonyi gömbkészletünket? Íme az okok, amelyek meggyőzik Önt:

1. Egyedi színkeverék:

Ez a készlet a krém- és gyöngyházszínek gyönyörű kombinációját kínálja. Ezt a harmonikus keveréket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen stílusú dekorációhoz. Akár a hagyományos, akár a modern vagy a minimalista stílust kedveli, a gömbjeink mindig tökéletes kiegészítői lesznek.

2. Minőség és tartósság:

A precizitással és a részletekre való odafigyeléssel készült karácsonyi gömbjeink garantáltan hosszú ideig tartanak. Karcállóak és könnyen felakaszthatóak, így biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át az ünnepek részei lesznek.

3. Sokoldalú felhasználhatóság:

Ne korlátozza magát csak a fára! Ezek a gömbök ideálisak ablakok, karácsonyi koszorúk díszítésére vagy asztali dekoráció részeként is. Elegáns kialakításuknak köszönhetően sokoldalúan felhasználhatóak otthonod minden szegletében.

4. Nagyszerű ár-érték arány:

Egyetlen árért egy teljes, 24 gömbből álló készletet kap, ami biztosítja a teljes dekorációt, pluszköltség nélkül. Fektessen be a minőségbe és a gyönyörű esztétikába, amely megtérül.

5. Könnyű kezelés és tárolás:

Minden egyes gömb könnyű és tartós, ami kevesebb gondot jelent a díszítés során. A szezon után egyszerűen tárolja őket egy kompakt csomagolásban, így helyet takarít meg, és biztosítja, hogy a következő szezonra készen álljanak.

Ne várjon addig, amíg túl késő lesz! Tedd kosaradba még ma a 12db 60mm-es CASTA karácsonyi gömbökből álló készletünket, és varázslatos, örömmel és szépséggel teli pillanattá varázsold az idei karácsonyt. Az ünnepi dekorációd megérdemli, hogy különleges legyen, akárcsak ezek az ünnepek!

3 072 Ft /24 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
CAN301170 KRÉMOVÁ
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szőrme
Felületkezelés
Krémszínű
Átmérő
ø 60 mm