• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Gumikalapács / Fekete

11359

Fedezze fel a precíz és problémamentes csempézés vagy finom befejezés titkát otthonában. Bemutatjuk a gumikalapácsot, amely ideális megoldás mindazok számára, akik megbízható és kiváló minőségű szerszámot keresnek munkájukhoz. Ez a kalapács megváltoztatja a kényes anyagokkal való munkavégzés szemléletét.

Miért válassza a gumikalapácsunkat?

1. Visszatekerésmentes technológia - biztonság mindenekelőtt:

Gumikalapácsunkat úgy terveztük, hogy kiküszöbölje a visszarúgást. Ez azt jelenti, hogy nincs kellemetlen rezgés ütés közben, ami károsíthatja a csuklóját vagy roncsolhatja az anyag felületét. A mi kalapácsunkkal biztos lehet benne, hogy munkája nemcsak hatékony, hanem biztonságos is lesz.

2. Minőségi anyagok a hosszú élettartamért:

Tartós anyagokból készült a hosszú élettartam és a maximális tartósság biztosítása érdekében. A kalapácsfej kemény gumiból készült, amely elég erős ahhoz, hogy a legkeményebb munkákat is elbírja, ugyanakkor elég puha ahhoz, hogy ne hagyjon nyomokat az anyag felületén.

3. Ergonomikus kialakítás a kényelemért:

A kényelmes, gumiból készült markolattal, amely biztos fogást biztosít, függetlenül a munkakörülményektől, a kalapácsunkkal való munka igazi élvezet. A 13 cm hosszú nyelet úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a kézbe, és lehetővé teszi a hosszan tartó használatot fáradtság és kényelmetlenség nélkül.

4. Optimális méretek a sokoldalú használathoz:

A kalapács teljes hossza 25 cm, így ideális a legkülönbözőbb munkákhoz, a finom csempézéstől a faszerkezetek módosításáig. A kalapács 5,5 cm-es átmérője és 9 cm-es szélessége elegendő felületet biztosít a hatékony ütéshez az anyag sérülésének veszélye nélkül.

1 054 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
11359
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Gumi
Felületkezelés
Fekete