• Banner

  • Banner

  • Banner

Postaláda GARDIAN / Antracit

PXB052G01

Bemutatjuk a GARDIAN postaládát - A stílus és a funkcionalitás ötvözése otthonában

Elege van abból az állandó meglepetésből, hogy sérült vagy nedves leveleket kell kinyitnia? Többé nem kell ezt tennie. Az ALANOS postaládával nemcsak elegáns kiegészítője lesz otthonának, hanem abszolút védelmet is kap a levelei számára. A GARDIAN-t úgy tervezték, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak, miközben biztosítja, hogy levelei szárazon, biztonságban és sértetlenül maradjanak.

Akár gyakori esőzéssel sújtott területen, akár porral teli városban él, ennek a postaládának a csavarzáras zárja megvédi a zárat mindezen elemektől, míg a rézzár biztosítja, hogy levelei biztonságban legyenek az illetéktelen hozzáféréstől. A nagyvonalú nyílásméretnek köszönhetően még a nagyobb A4-es borítékok vagy dokumentumok is gond nélkül elférnek benne. Ne feledkezzen meg a praktikus kilátóablakokról sem, így soha többé nem marad le a fontos levelezésről.

A GARDIAN postaláda beszereléséhez még csak nem is kell hozzáértő mesterembernek lennie. A csomagban mindent megtalál, ami a gyors és zökkenőmentes telepítéshez szükséges. Egyszerűen válassza ki az ideális helyet, és a mellékelt csavarok és távtartók segítségével a postaláda percek alatt használatra kész.

Élvezze nemcsak a funkcionalitást, hanem a modern dizájnt is. Az antracitszürke szín és a horganyzott acél anyag modern megjelenést kölcsönöz ennek a postaládának, amely gyönyörűen illeszkedik bármilyen külsőhöz.

5 ok, amiért válassza a GARDIAN postaládát:

1. Rozsdamentes.

2. Biztonság.

3. Praktikusság.

4. Könnyű telepítés.

5. Stílusos kialakítás.

Ne veszítse el fontos leveleit és csomagjait, bízzon a GARDIAN postaládában - ahol a stílus találkozik a funkcióval.

13 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 19., csütörtök

Termék részletei
PXB052G01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete patina
Szélesség
370 mm
Magasság
360 mm
Mélység
100 mm