• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Dizájnos fürdőszoba polc EQUIST / Bambusz fa

107922

Modern 4 polcos állvány bambuszból - kiváló minőség, időtlen dizájn!

Bemutatjuk az EQUIST fürdőszobai dizájnos polcot, amely egy igazi gyöngyszem az otthoni tárolási megoldások között. Ez a polc nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is, mindez a prémium minőségű bambuszfának köszönhetően, amely egy csipetnyi természetet hoz egyenesen az otthonába.

Miért válassza az EQUIST dizájnos fürdőszoba polcot?

Kiváló minőség

Polcunk bambuszból készült, amely nagy szilárdságáról és tartósságáról ismert. A bambusz olyan anyag, amely évekig kitart anélkül, hogy veszítene erejéből és szépségéből.

Időtlen dizájn

Az EQUIST elegáns és minimalista dizájnnal rendelkezik, amely bármilyen belső térbe illik. Sokoldalú megjelenésének köszönhetően biztos lehet benne, hogy ez a polc soha nem megy ki a divatból.

Sokoldalú használat

Ez a polc nem csak a fürdőszobára korlátozódik. Használhatja cipőpolcként az előszobában, tárolóhelyként a konyhában a fűszerek számára, vagy praktikus polcként kedvenc könyveinek a nappaliban. A lehetőségek tárháza végtelen!

Rengeteg tárolóhely

A 4 mély tárolókosárral rengeteg helyet biztosít minden szükséges dolognak. Akár törölközőket, kozmetikumokat, cipőket vagy konyhai kiegészítőket kell tárolnia, az EQUIST rengeteg helyet kínál.

Robusztus és stabil

A bambuszfa konstrukció biztosítja, hogy a polc stabil és tartós legyen. Az akár 20 kg-os teherbírás biztosítja, hogy a nehezebb tárgyakat is gond nélkül tárolhatja, mivel minden egyes polc 5 kg-ot is elbír.

Fenntartható nyersanyag

A bambusz egy megújuló erőforrás, amely gyorsan nő, és nem igényel növényvédő szerek használatát. Ennek a polcnak a megvásárlásával hozzájárul a környezetvédelemhez és támogatja a fenntartható erőforrásokat.

Termék paraméterek:

- Méretek (magasság x szélesség x mélység): 88 x 28 x 16 cm.

- Terhelhetőség: legfeljebb 20 kg

- Terhelhetőség polconként: 5 kg-ig

Az EQUIST fürdőszobai polcba való befektetés a minőségbe, a fenntarthatóságba és az időtlen dizájnba való befektetést jelenti. Ez a polc nem csak a lakásszervezést fogja javítani, hanem bármely helyiség esztétikai értékét is növeli.

Hagyja, hogy az EQUIST bambusz fürdőszobai polc otthona szerves részévé váljon.. Ne várjon, rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a kényelmet és a stílust, amely csak a legjobb dizájnt kínálja.

11 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
107922
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Bambusz fa
Felületkezelés
Természetes fa
Szélesség
280 mm
Magasság
880 mm
Mélység
160 mm