• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Exkluzív kozmetikai szervező LUXXA / Fehér

CB33

Tökéletes megoldást keres a kozmetikumok rendszerezésére? Bemutatjuk a LUXXA Exclusive Cosmetics Organiser-t - egy nélkülözhetetlen segítő minden olyan nő számára, akinek fontos a tisztaság és a stílus.

Ezt az egyedi és elegáns szervezőt úgy tervezték, hogy harmonikusan illeszkedjen a belső térbe, miközben bőséges helyet biztosít minden kozmetikai szükségletének.

A LUXXA szervező három átlátszó fiókkal és egy kihajtható dobozzal rendelkezik, amely megkönnyíti a legfontosabb termékek elérését.

Ideális mérete és hordozhatósága tökéletes társsá teszi ezt a szervezőt, akár otthon, akár útközben.

Ráadásul minden szervezőhöz ingyenes ajándékként egy praktikus ecset- és sminktartó is jár, így még vonzóbb választás, amely a legjobban illik az Ön stílusához és személyiségéhez.

Miért érdemes LUXXA szervezőt választani?

- Elegáns dizájn.

- Maximális áttekinthetőség.

- Hordozható funkcionalitás.

Fektessen be egy LUXXA szervezőbe, és tapasztalja meg, milyen egyszerű és élvezetes lehet a mindennapi szépségápolás. Rendelje meg még ma a DREAMS exkluzív kozmetikai szervezőjét és kezdjen minden napot egy tökéletesen szervezett szépségápolási készlettel !

13 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
CB33
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
270 mm
Magasság
360 mm
Mélység
200 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 203168

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Fehér

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní