• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Utazási kozmetikai szervező CLEAR / Szürke

KS34WZ1

Bemutatjuk a CLEAR kozmetikai utazási szervezőt - a tökéletes társ minden utazáshoz. Akár egy rövid hétvégi kiruccanást, akár egy hosszabb nyaralást tervez, ez a stílusos és praktikus szervező sosem hagyja cserben.

1. Sokoldalúság és stílusos dizájn

Ez a gyönyörű, összecsukható piperecikk-táska elegáns szürke színben érkezik, amely nemtől függetlenül minden utazó számára tökéletes. Modern és kifinomult kialakítása biztosítja, hogy olyan divatos kiegészítővel utazhasson, amely tökéletesen illik stílusához.

2. Nagyszerű praktikusság

A puha, csúszós anyagból készült szervező tartós és könnyen tisztítható. Sokoldalúsága miatt nők és férfiak számára egyaránt tökéletes, így remek ajándék lehet szeretteidnek.

3. Maximális kapacitás

Hosszabb utazást tervezel? Semmi gond! A CLEAR utazásszervező tágas és kényelmes. A 23 cm x 19 cm-es méretével a kibontás előtt és 23 cm x 41 cm-es méretével a kibontás után bőséges helyet kínál az összes alapvető kozmetikai és piperecikknek.

4. Intelligens elrendezés

A szervező belsejében négy praktikus zseb található, amelyek ideálisak kozmetikumok, kiegészítők és egyéb apró tárgyak tárolására. Soha többé nem kell keresgélnie kedvenc termékei után - mindennek meglesz a helye.

5. Könnyen használható

A tetején található beépített kampó lehetővé teszi, hogy a szervezőt bárhová felakaszthassa - a fürdőszobában, az ajtóra vagy egy fogasra. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és könnyen hozzáférhetsz mindenhez, amire szükséged van, anélkül, hogy mindent a pultra kellene pakolnod.

A megoldás minden utazási igényére

Többé nem kell megtapasztalnia a csomagolással járó stresszt, vagy a holmijának keresgélését egy túlzsúfolt táskában. A CLEAR utazási kozmetikai szervezőt úgy terveztük, hogy egyszerűsítse az életét, és megadja a megérdemelt nyugalmat.

A CLEAR utazási kozmetikai szervező több mint egy közönséges piperecikk-táska. Ez egy befektetés az Ön kényelmébe és stílusába. Bátran egészítse ki utazási arzenálját még ma!

3 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
KS34WZ1
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szövet
Felületkezelés
szürke