• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Tárolókocsi kerekeken VIVA / Fehér matt

PXSC10WT

Vessen véget egyszer és mindenkorra a zűrzavarnak! Úgy érzed, hogy a káosz eluralkodik a szobádban? Csak egy 40 x 22 x 86 cm-es helyre van szüksége, és ez a 4 polccal ellátott tárolókocsi segít rendszerezni a fürdőszobai termékeket, konyhai eszközöket vagy irodai dokumentumokat.

Mindig készenlétben

Soha többé nem kell ezerszer kinyitnod és becsuknod az ajtót főzés közben. A 4 sokoldalú, fémrudakkal ellátott, simán csúszó görgőknek köszönhetően könnyedén mozgathatja ezt a tárolókocsit oda, ahová éppen szüksége van rá. Spóroljon időt és energiát, és foglalkozzon azzal, amit igazán élvez.

Nehéz flakonos tisztítószerek? Hát persze!

A masszív és tartós fémcsövek kombinációja vízálló, kiváló minőségű PP polcokkal lehetővé teszi, hogy a kocsi minden egyes polcán akár 5 kg-ot is tárolhasson. Nem kell többé aggódnia a stabilitás vagy a kapacitás miatt - ez a kocsi mindenre képes.

Tárolja és akassza fel

Helyezze el gyümölcseit és zöldségeit ezen a helytakarékos konyhai kocsin - a polcokon lévő lyukak jó szellőzést biztosítanak; emellett a 3 további kampóra konyhai kesztyűket és konyhai törülközőket is felakaszthat, így mindig kéznél lesznek. Praktikus és hatékony megoldás minden otthonba.

Mit kap?

- Keskeny tárolókocsi minőségi görgőkkel a zökkenőmentes mozgatás érdekében

- 6 kampó a kisebb tárgyak felakasztásához

- Lyukakkal ellátott kialakítás a jó szellőzésért

- Elegáns megjelenés, amely feldobja nappaliját, konyháját vagy fürdőszobáját

Ez a kerekes VIVA tárolókocsi tökéletes megoldás azok számára, akik a helyiség hatékony rendszerezésére keresnek megoldást. Akár a fürdőszobai alapvető dolgoknak, akár a konyhai felszereléseknek vagy az irodai dokumentumoknak kell helyet találnia, ez a kocsi biztosítja a szükséges rugalmasságot és stílust.

Ne hagyja, hogy a rendetlenség uralkodjon magán, hanem vegye át az irányítást a VIVA tárolókocsival. Vásároljon egyet még ma, és alakítsa át otthonát szervezett és harmonikus térré, ahol jól fogja érezni magát.

9 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 20., péntek

Termék részletei
PXSC10WT
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/műanyag
Felületkezelés
Fehér
Maximális terhelés
10 kg
Szélesség
400 mm
Magasság
860 mm
Mélység
220 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 92510700

Márka: GTV

Csepegtető A04 króm

Csepegtetőtálca, amely segít megoldani a mosogatás utáni helyhiányt. A csepegtetőtálca tárolóhelyet biztosít a tányéroknak (felső fedélzet) és a poharaknak, poharaknak és egyéb edényeknek (alsó fedélzet). Ez egy szabadon álló lefolyó, amely bárhol elhelyezhető a konyhai munkalapon, vagy szükség esetén máshová is áthelyezhető.
Ár 25 600 Ft
Bővebben
GTV
Dodanie do 3-4 dní