• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kozmetikai szervező CLEAR / Átlátszó - Fehér

00019357

Amikor a szépséget a renddel kombinálja, olyan terméket hoz létre, amely a napi rutint rituálévá változtatja. Bemutatjuk a CLEAR / Átlátszó kozmetikai szervezőnket - a tökéletes megoldás minden szépségápolási igényedre.

Esztétikus és tágas kialakítás:

Ez az elegáns kozmetikai szervező 27 x 23,5 x 17 cm (L x Sz x K) méretű, ami azt jelenti, hogy bőséges helyet kínál az összes szépségápolási eszközének, miközben egy kis pezsgést ad a kozmetikai sarokba. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően minden kedvenc termékét rendezetten tárolhatja, és mindig kéznél lesz.

Tartson mindent rendben:

Sok kozmetikumod van és kevés helyed? Semmi gond! A szervező 15 rekeszt kínál a tetején, amelyek tökéletesek a rúzsok, körömlakkok vagy szempillaspirálok számára. Az alsó három tágas fiók tökéletes hely a szemhéjfestéknek, karkötőknek vagy más apróságoknak. Minden terméknek meglesz a helye, és te leszel ura a helyzetnek.

Rugalmas használat:

Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy egyetlen egységként vagy két különálló részre osztva használd. Így a szervezőt pontosan az Ön igényeihez és helyigényeihez igazíthatja. Akár egy helyen használja, akár két különböző sarokba osztja, mindig maximális rugalmasságot nyújt Önnek.

Kiváló minőségű anyag:

A kiváló minőségű műanyagból készült szervező nemcsak tartós, hanem vízálló is. Szépségápolási termékei védve lesznek és tökéletes állapotban maradnak, függetlenül attól, hogy a szervezőt a dohányzóasztalra vagy a fürdőszobai mosdó mellé helyezi.

A CLEAR / Átlátszó kozmetikai szervező megvásárlásával nem csak egy praktikus tárolóhelyet kap, hanem egy olyan segítőt, amely megkönnyíti és kellemesebbé teszi a mindennapi szépségápolási rutint. Hagyja, hogy szépségét kiemelje a rend és az elegancia, amelyet ez az egyedülálló szervező kínál.

Kezdje a napját szervezetten és stílusosan - rendelje meg a CLEAR / Átlátszó kozmetikai szervezőt még ma!

3 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
00019357
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Átlátszó
Szélesség
270 mm
Magasság
170 mm
Mélység
235 mm