• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

3 darabos fürdőszobai szőnyegkészlet / Antracit

00024353

Varázsolja fürdőszobáját a kényelem és biztonság oázisává elegáns, 3 darabos fürdőszobai szőnyegszettünkkel, kifinomult antracit színben. Ezt a szettet úgy terveztük, hogy otthona szerves részévé váljon, és ne csak esztétikai vonzerőt, hanem maximális funkcionalitást is kínáljon.

Abszolút biztonság a csúszásgátló technológiával

Felejtse el a csúszás miatti aggodalmat, amikor kilép a kádból vagy a zuhanyzóból. Készletünk csúszásgátló szerkezettel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a párnák szilárdan a helyükön maradjanak. Ezt a technológiát úgy terveztük, hogy megvédje Önt és szeretteit a váratlan balesetektől, miközben egy kis biztonságot ad a belső térnek.

Ellenállhatatlan puhaság és kényelem

Minden lépés felhőtlen sétát jelent, köszönhetően a puha és kényelmes anyagnak, amelyből ezek a párnák készültek. Ez a készlet tökéletes azoknak, akik értékelik a kényelmet és a komfortot a mindennapokban. Kényeztesse magát a luxus érzésével minden nap, amikor belép fürdőszobájába.

3in1: A teljes megoldás a fürdőszobájához

Ez a készlet tartalmaz egy nagy téglalap alakú szőnyeget, egy kivágott lyukkal ellátott szőnyeget és egy ülőfelületet. Ez egy komplett megoldás, amely tökéletesen kiegészíti és egységesíti fürdőszobája megjelenését, harmóniát és stílust kölcsönözve neki.

Higiénia az első

A tisztaság számunkra elsődleges fontosságú. Szettünkkel nem okoz gondot a mosógépben 30 fokon történő mosás, így szőnyegei mindig kiváló állapotban lesznek. Kisebb szennyeződések esetén egyszerűen használjon porszívót, vagy egyszerűen rázza ki a szőnyeget, és a szálak visszatérnek eredeti állapotukba.

Részletek, amelyek a különbséget jelentik

- Anyag: Poliészter + nem szőtt anyag

- Színek: Antracit

- A nagy szőnyeg méretei: 81,5 x 49,5 cm

- A kis szőnyeg méretei: 49,5 x 39,5 cm

- A WC huzat méretei: 41 x 43,7 cm

- A szőnyeg vastagsága: 50 mm

- Készlet súlya: 0,38 kg

- Csomag súlya: 0,384 kg

 A csomagban található:

- Nagy szőnyeg

- Szőnyeg kivágott lyukkal

- WC huzat

Engedje el magát a 3 darabos fürdőszobai szőnyegszettünk luxusával és praktikumával. Fürdőszobája megérdemli a legjobb kiegészítőt, amely egyesíti az eleganciát, a kényelmet és a biztonságot. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy átalakítsa terét ezzel az ellenállhatatlan termékkel. Rendelje meg szettjét még ma, és tapasztalja meg a különbséget!

3 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
00024353
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szövet
Felületkezelés
Kék