• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

MINI ecset- és sminkszervező / Smoke Black

CB27C

Képzelje el, hogy minden napját egy tökéletesen szervezett térben kezdi, ahol minden ecsetnek és kozmetikumnak megvan a pontos helye. Elegáns MINI ecset- és kiegészítő-szervezőnkkel füstfekete színben ez az álom valósággá válik. Ez nem csak egy közönséges tároló, hanem egy igazán forradalmi rendszer, amely rendet teremt a mindennapokban.

Miért ez a szervező?

1. Stílusos kialakításának köszönhetően nemcsak funkcionális, hanem esztétikus kiegészítője is a belső térnek.

2. Ezt a szervezőt úgy tervezték, hogy nélkülözhetetlen szövetségese legyen az ecsetek és kozmetikumok tárolásában. Nincs többé felesleges keresgélés - minden kéznél van, pontosan ott, ahol szükséged van rá.

3. 360 fokban forgatható alap: az egyedülálló forgatható funkció lehetővé teszi, hogy minden egyes termékhez könnyedén hozzáférj, anélkül, hogy mozognod kellene. Egyszerűen csak elforgatod, és máris hozzáférhetsz minden kedvenc termékedhez.

4. Átlátszó előlap a gyors tájékozódásért: A szervező átlátszó előlapja lehetővé teszi, hogy könnyen láthassa a tartalmát, ezzel jelezve a felesleges turkálás végét. Gyorsan megtalálja, amire szüksége van, és időt takaríthat meg az igazán fontos dolgokra.

5. Por- és szennyeződés elleni védelem. A szervezőt úgy terveztük, hogy megvédje szépségápolási eszközeit a külső elemektől, meghosszabbítva azok élettartamát.

6. Tartós és könnyű anyag: A kiváló minőségű műanyagból készült szervező nemcsak ellenáll a sérüléseknek, de könnyű is a szállítása. Ideális azok számára, akiknek rugalmasságra és állandóságra van szükségük.

Nem számít, hogy profi sminkes vagy lelkes amatőr, a MINI ecset- és kiegészítő szervezőnk nélkülözhetetlen segítője lesz. Hozzon több rendet, stílust és hatékonyságot az életébe. Rendelje meg szervezőjét még ma, és tapasztalja meg a tökéletes szervezettség érzését!

5 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
CB27C
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Füstös
Szélesség
125 mm
Magasság
250 mm
Mélység
125 mm