• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

MDF fürdőszoba szekrény AQUA 150 mm / Fehér

HOP1001245

Hely optimalizálása, helytakarékosság: a tökéletes megoldás a fürdőszobába

Bemutatjuk a forradalmi AQUA MDF fürdőszobaszekrényt - a modern design remekművét, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan használja ki a helyet fürdőszobájában. A mai világban, ahol minden centiméter számít, ez a szekrény az Ön titkos szövetségese a funkcionális és stílusos környezet kialakításához.

Vékony elegancia, maximális tárolókapacitás

Szekrényünket a mai trendek és a helytakarékosság igényét szem előtt tartva terveztük. A 15x66,5x33 cm-es keskeny profiljával tökéletesen illeszkedik a szűk fürdőszobákba, ahol minden centiméter kulcsfontosságú szerepet játszik. Kompakt mérete ellenére két tágas fiókot és egy felső polcot kínál, ahol a kozmetikumoktól a törölközőkig minden lényeges dolgot tárolhat anélkül, hogy a tér eleganciáját feláldozná.

Rugalmasság, amely felszabadítja Önt

Ami igazán egyedivé teszi szekrényünket, az a 4 görgő, amelyek lehetővé teszik a könnyű mozgást. Meg kell változtatnia fürdőszobája elrendezését? A mi szekrényünkkel ezt pillanatok alatt megteheti. A könnyű kezelhetőség és a problémamentes mobilitás megadja Önnek a megérdemelt szabadságot.

Prémium minőség, amit érezni fog

Tartós MDF anyagból készült szekrényünk garantálja a hosszú élettartamot és a nedvességállóságot, ami rendkívül fontos a fürdőszobában. A fehér kivitel frissességet kölcsönöz a térnek, és harmonikusan illeszkedik bármilyen belső térbe.

Tökéletes méretek mindennapi használatra

- Felső fiók: 9,5x28,5 cm

- Alsó fiók: 9,5x28,5 cm

- Felső tárolófelület: 15x29 cm

Ezek a praktikus méretek biztosítják, hogy mindennek megvan a helye, így mindig kéznél van minden.

Könnyű összeszerelés és szállítás

Nem kell aggódnia az összeszerelés miatt, mindent a maximális egyszerűségre terveztünk. És mivel tudjuk, hogy a fürdőszobája vár, gyorsan és biztonságosan szállítjuk a 99,5x38,5x10,5 cm-es, 6,6 kg-os csomagot.

A rendetlenség végéért és a rendezett élet kezdetéért

Ne féljen attól a változástól, amire mindig is vágyott. Az AQUA MDF fürdőszobaszekrény több mint egyszerű tároló; ez az Ön társa a rendezettebb és szebb otthon felé vezető úton. Próbálja ki még ma, és tapasztalja meg a különbséget!

Ne várja meg, hogy fürdőszobája káosszá váljon. Tegyen egy lépést a rend és az elegancia felé az AQUA szekrénnyel. Az Ön fürdőszobája a legjobbat érdemli!

25 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
HOP1001245
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
MDF
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
150 mm
Magasság
670 mm
Mélység
330 mm