• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Exkluzív fogkefetartó adagolóval DENT / Fekete matt

27044

Képzeljen el egy fürdőszobát, ahol megszűnik a káosz és a szétszórt fogkefék. Ahol a modern design és a funkcionalitás kéz a kézben jár. Bemutatjuk az Exclusive DENT fogkefetartót adagolóval, elegáns matt fekete színben - az Ön új szövetségese a mindennapi higiénia és szervezettség terén.

Miért válassza a DENT-et?

**1. Elegancia és stílus: A matt fekete szín luxus megjelenést kölcsönöz a szervezőnek, amely minden modern fürdőszobába illik. Nem csak egy praktikus kiegészítő, hanem egy esztétikai elem is, amely a következő szintre emeli fürdőszobáját.

**2. Multifunkcionalitás. Egyesíti a fogkrémadagoló, a fogkefe sterilizáló és a szájhigiéniai poharakkal ellátott szervező funkcióit. Mindent egy helyen tarthatsz.

**3. Intelligens sterilizálás: felejtse el a baktériumokat! A DENT intelligens sterilizálással hatékonyan pusztítja el a baktériumokat a fogkeféken. Így minden reggel és este higiénikusan tiszta fogkeféket használhatsz.

**4. Könnyű összeszerelés. Ezt a szervezőt úgy terveztük, hogy bonyolult szerszámok nélkül könnyen felszerelheti a falra.

Műszaki specifikációk:

- Termékkód: 27044

- Magasság: 10 cm

- Szélesség: 36 cm

- Mélység: 6,5 cm

- Csésze kapacitása: 250 ml

- Csomag tartalma: Vadonatúj szervező, 4 pohár, eredeti csomagolásban

Előnyök, amelyek meggyőznek:

- Helytakarékosság.

- Kényelem. Soha többé nem kell fogkrémet vagy poharakat keresgélnie.

- Biztonság és higiénia: Az intelligens sterilizálás biztosítja, hogy a család minden tagja tiszta fogkefét használjon.

Válaszolunk a kérdéseire:

Bonyolult az összeszerelés?

Nem, az összeszerelés nagyon egyszerű és néhány perc alatt elvégezhető. A szervezőt úgy tervezték, hogy minden gond nélkül felakaszthassa.

Hogyan működik a sterilizálás?

A sterilizálás intelligensen és automatikusan történik. A fogkefék mindig védve vannak a baktériumoktól.

A termék gyermekek számára is alkalmas?

Igen, a DENT az egész család számára készült. A 4 fogkefe és pohár befogadóképességével a háztartás minden tagjának higiéniájáról gondoskodik.

Miért érdemes várni?

Vessen véget a rendetlenségnek, és tapasztalja meg a tisztaság és a szervezettség érzését fürdőszobájában a DENT exkluzív fogkefetartó adagolóval. Ez a termék a funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációja, amelyet imádni fog. Győződjön meg a minőségről és a kényelemről, amelyet mindennapjaiba hoz.

Rendelje meg még ma a DENT-et, és kezdje el a személyes higiénia új korszakát!

8 424 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
27044
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fekete