• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerti öntöző tömlő fúvókákkal / Fekete

100055

Akár 70%-os vízmegtakarítás - A forradalmi öntözőrendszer a kertjébe!

Bemutatjuk a kerti öntözőtömlőnket fúvókákkal elegáns fekete színben - a forradalmi megoldás kertje hatékony és gazdaságos öntözéséhez. Ez az innovatív tömlő lehetővé teszi, hogy a hagyományos öntözőrendszerekhez képest akár 70%-os vízmegtakarítást érjen el, így nem csak pénzt, de a környezetet is kíméli.

A termék legfontosabb jellemzői és előnyei:

1. Rugalmas telepítés:

Tömlőnket úgy terveztük, hogy könnyen lefektethető legyen a föld fölé vagy alá. Nem számít, milyen típusú kertje van - ez a megoldás minden kertész számára ideális.

2:

A csepegtető öntözési technológiának köszönhetően a víz nagyon lassan csepeg a tömlő pórusain keresztül közvetlenül a talajba. Ez biztosítja, hogy minden csepp víz hatékonyan hasznosuljon, így akár 70%-os megtakarítás érhető el.

3. Hatékony öntözés:

Az optimális öntözési eredmény érdekében javasoljuk, hogy a vízcsatlakozás és a tömlő közé csatlakoztasson nyomáscsökkentő szelepet vagy nyomásszabályozót. Ez a lépés biztosítja a növények egyenletes és hatékony öntözését.

4. Nagy ellenállás:

A tömlőt úgy tervezték, hogy ellenálljon a szélsőséges körülményeknek. Télen a földbe temethető - csak le kell ereszteni. Ez biztosítja a hosszú élettartamát és a sérülésekkel szembeni ellenállását.

5. Testreszabható hosszúság:

A tömlő 45 méterig nyújtható, és az Ön igényei szerint egyedileg rövidíthető. Ez lehetővé teszi, hogy nagy területeket öntözzön precízen.

Műszaki adatok és csomagolás:

- Hossz: 15 méter

- Tömlőméret: 1/2" (belső átmérő kb. 12 mm)

- Tömlő színe: szürke-fekete

- Vízfogyasztás: 0,5 bar nyomáson kb. 3-4 liter/méter/óránként

Tartalmazza a következőket:

- Vízálló biztosítékkal együtt: 1 x vízsugárszabályzó tömlő

- Tartalmazza a T-csatlakozót és 2 csatlakozó darabot.

Miért válassza kerti öntözőtömlőnket?

Tömlőnk nem csak egy közönséges kerti eszköz. Ez egy befektetés az Ön kertjének jövőjébe. Amellett, hogy vizet és pénzt takarít meg, időt ad Önnek más kerti tevékenységekre vagy pihenésre. Lehetővé teszi, hogy egyszerre legyen zöld, takarékoskodjon az erőforrásokkal, és szép és egészséges kertje legyen.

Tömlő hossza
7 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 27., péntek

Termék részletei
100055
1000 Elemek

Adatlap

Felületkezelés
Fekete
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 107155

Márka: Monzana

Tekercselő mérőszalag tokban Monzana 10m-es

A 10 m-es tekercselő mérőszalag nemcsak robusztus tokjával, hanem a precíziós acélszalagnak köszönhetően stabil méreteivel is lenyűgözi Önt. A tekerőszalag gond nélkül kihúzható és nem hajlik. A mérőszalag kívánt hosszának stabilizálásához egyszerűen aktiválja a reteszelő funkciót, és a kívánt hossz elérésekor egyszerűen oldja ki újra a reteszt . Az...
Ár 4 600 Ft
Bővebben
Monzana
Dodanie do 3-4 dní