• Banner

  • Banner

  • Banner

Alumínium keret erősítés szekrényekhez 1157 mm - 4db készlet / Alumínium

8160562

Megerősítés a konyhaszekrény felső részének szilárd csatlakozásához a profil hosszában 1157 mm. Ideális olyan helyeken, ahol a szekrénynek nagyon erősnek kell lennie, például a mosogató vagy a főzőlap alatt.

Ezt a válaszfalat úgy tervezték, hogy a modul mindkét oldalát vízszintesen összekapcsolja, erős és stabil kapcsolatot teremtve. Kifejezetten a sütő vagy mosogató alapszekrényének összeszereléséhez készült, mivel a funkciója az, hogy a modul szilárd és tartós beállítással szerelje össze a modult, hogy megakadályozza a mozgást, miközben szétszerelhető.

A konyhaszekrény tetejére szerelve a lehető legkisebb helyet foglalja el,és tartalmaz egy tömítést, hogy megakadályozza az ütődést az ajtó becsukásakor.

A telepítés gyors és egyszerű, csak csúsztassa az ütközőt a keresztrúdra, csavarozza be a szerelvényeket mindkét oldalon, majd csavarozza a szerelvényt a szekrényhez.

Ezenkívül a profilok egy egyszerű egyenes vágással méretre vághatók.

A készlet 4 db 1157 mm hosszúságú alumínium profilból, egy 4700 mm hosszúságú tömítésből, 16 db oldaltartóból, 16 db Ø3,5x25 mm-es csavarból és 32 db Ø4x20 mm-es csavarból áll az oldalhoz való csatlakozáshoz.

A keresztlécprofil matt eloxált alumíniumból, a tömítés szürke színű, félig rugalmas műanyagból, a tartók pedig szürke színű műanyagból készültek, a rögzítéshez szükséges összes csavarral.

42 720 Ft /sada
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Termék részletei
8160562

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Alumínium
Hosszúság
1150 mm
Szélesség
18 mm
Magasság
18 mm