• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Vágódeszka készlet 4 db BAMBOO

00019338

Fedezze fel a praktikusságot és az eleganciát a BAMBOO 4 darabos vágódeszkakészlettel.

Bemutatjuk élvonalbeli termékünket, amely megváltoztatja a konyhai munkavégzés módját. A BAMBOO 4ka vágódeszka készlet tökéletes megoldás a mindennapi konyhai feladatokhoz. A funkcionalitás, az esztétika és az ökológia kombinációja olyan terméket hozott létre, amelybe azonnal bele fog szeretni.

Miért válassza a BAMBOO 4db vágódeszka szettet?

1. Ideális mindennapi használatra

Bambusz vágódeszkáinkkal a szeleteléstől, aprítástól a hámozásig mindent könnyedén kezelhet. Minden egyes deszka egy adott ételtípushoz van megjelölve: hal, hús, zöldség, gyümölcs és kenyér. Ha a főzési feladatok befejeződtek, a deszkák könnyen tárolhatók a keskeny állványban, így helyet takaríthat meg és rendezett marad a konyhája.

2. Könnyen tisztán tartható

A karbantartás gyerekjáték! Bambusz munkalapjaink könnyen tisztíthatók nedves ruhával vagy folyó víz alatt. Nem kell aggódnia a nedvesség, a penész vagy a baktériumok beszivárgása miatt. A bambusz természetesen tartós és antibakteriális anyag, így a tisztaság gyorsan és könnyen karbantartható.

3. Természetes bambuszfa

A bambusz ideális anyag a konyhai kiegészítőkhöz. Nedvességálló, antibakteriális, könnyű, nem mérgező, szagelnyelő, nem foltosodik és nem deformálódik. A munkalapjaink egyszerű, mégis elegáns dizájnnal rendelkeznek, amely minden modern konyhába illik.

4. Rágcsálnivalók tálalására is alkalmas

Deszkáink az elsődleges rendeltetésük mellett stílusos tálalótányérként is használhatók rágcsálnivalókhoz. Minden tányér más-más termékcsoporthoz van rendelve, így biztosítva a maximális higiéniát és az ételkészítés egyszerűségét.

Termékleírás:

- Anyag: A tányérokat a következőkből állítják össze: 1: Bambusz + vasállvány

- A készlet darabszáma: 4 db

- Állvány mellékelve :Igen.

- Nedvességálló: Igen

- Szagálló: Igen

- Gyorsan szárad: Igen

- Teljes méret: 23,5 x 5,5 x 30 cm

- Egy deszka méretei: 28 x 20 x 1 cm

- Súly: 1,86 kg (csomag súlya: 1,98 kg)

Mit tartalmaz a csomag:

- 1x halas deszka

- 1x húsdeszka

- 1x zöldség- és gyümölcstányér

- 1x kenyértábla

- 1x állvány

Vásároljon most és tapasztalja meg a kivételes minőséget, amit megérdemel!

7 960 Ft /4 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
00019338
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Fa
Felületkezelés
Természetes fa
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: R20315NW

Márka: Pfleiderer

Hátlap PFLEIDERER Tölgy Artisan / R20315 NW

A konyhai hátlap forgácslapból készült, laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során. Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is...
Starting from Ár 39 360 Ft
Bővebben
Pfleiderer
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: L14Z

Márka: Paradox

Kozmetikai tükör ACROPOLA / Arany matt

Bemutatjuk az ACROPOLA kozmetikai tükröt matt arany színben - az Ön új nélkülözhetetlen társa a mindennapi szépségápoláshoz. Miért éppen az ACROPOLA? Lépjen be a luxus és az elegancia világába az ACROPOLA kozmetikai tükörrel. Ez a tükör nem csak egy eszköz - ez egy művészi darab, amely teljesen új szintre emeli szépségápolási rituáléját. Kifinomult...
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 00019362

Márka: Household

WC kefe SLIMM / Fehér

Szépség és tisztaság a fürdőszobában Lépjen be a tökéletes tisztaság és elegancia világába a fehér SLIMM WC-kefével. Ez a kefe nem csak egy közönséges eszköz, hanem egy elegáns kiegészítő, amely olyan hellyé varázsolja fürdőszobáját, ahol a szépség és a higiénia kéz a kézben jár. MIÉRT VÁLASSZA A SLIM WC-KEFÉT? 1. Kompakt kialakítás minden fürdőszobába...
Ár 2 396 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní