• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Ajtótartó szemeteszsákoknak / Szürke

15536

Bemutatunk egy forradalmi terméket, amely megváltoztatja mindennapjait a konyhában, a fürdőszobában vagy a garázsban - a szemeteszsák-ajtótartó stílusos szürke színben. Ezt a nem feltűnő, mégis rendkívül hatékony eszközt úgy tervezték, hogy leegyszerűsítse és ésszerűsítse a mindennapi szemétgyűjtési rituálét. Nincs többé felesleges akadály, rendetlenség vagy praktikátlan megoldás, amivel eddig találkozott.

Miért a mi ajtótartónk?

1. Könnyen telepíthető és használható:

Felejtse el a bonyolult összeszerelést vagy telepítést, amely felemészti értékes idejét. Ajtókonzolunkat a gyorsaság és az egyszerűség jegyében terveztük - másodpercek alatt rögzítheti! Egyszerűen helyezze a szekrényajtó felső szélére, és máris használatra kész. Bármely otthonba alkalmas, függetlenül a konyha méretétől vagy típusától.

2. Sokoldalú használat:

A rugalmasság kulcsfontosságú, és ez a tartó tudja, hogyan kell ezt nyújtani. Akár a konyhában használja a főzési szeméthez, akár a fürdőszobában a piperecikkekhez, akár a garázsban az újrahasznosításhoz, a lehetőségei szinte korlátlanok. Bárhol elhelyezheti, ahol praktikus megoldásra van szüksége a szemét számára.

3. Elegáns és feltűnésmentes kialakítás:

A szürke szín elegáns és modern megjelenést kölcsönöz, amely bármilyen belső térbe illik. Nemcsak praktikus funkciót lát el, hanem feltűnésmentesen illeszkedik a környezetébe, így tisztán és rendezetten tartja a teret.

4. Tartós műanyagból készült:

A minőség elengedhetetlen a hosszú távú használathoz, ezért tartóink strapabíró műanyagból készültek, amely garantálja a sérülésállóságot és a hosszú élettartamot. Számíthat rá, hogy évekig szolgálhatja Önt anélkül, hogy elveszítené funkcionalitását.

5. Testre szabott méretek:

A 24,5 cm x 11,5 cm x 5,5 cm-es ideális méretekkel a tartó elég kompakt ahhoz, hogy ne legyen útban, mégis elég nagy ahhoz, hogy hatékonyan végezze a munkáját. Ez az optimális méret a normál használathoz minden típusú ajtóban.

Tegye egyszerűvé és hatékonnyá a mindennapi tevékenységeit. A szürke színű szemeteszsák ajtótartóval nem csak egy praktikus kiegészítőt kap otthonába, hanem egy stílusos segítőt is, amely megkönnyíti a napi teendőket. Ne várjon a jobb időkre, fektessen a kényelembe és rendeljen még ma!

1 196 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
15536
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
szürke
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 39445

Márka: Interex design

Fogantyú LUXO / Arany matt

A modern stílusú dizájnos fogantyú, amely luxus és elegancia érzetet kölcsönöz a bútoroknak. A fogantyú 7 méretben kapható, 29 mm magas és mindössze 8 mm széles.
Ár 1 157 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 13228

Márka: Siro

Univerzális seprű- vagy felmosótartó / Fehér

Takarítóeszköz-állvány, amellyel praktikusan és helytakarékosan rendezheti konyháját vagy éléskamráját. A nyílás görgős golyókkal rendelkezik, amelyek a seprű- vagy felmosónyél vastagságához igazodnak, és szilárdan tartják azokat. Elengedésük nagyon egyszerű, csak enyhén emelje meg a seprűnyelet. Nagyon könnyen felszerelhető a csomagban található...
Ár 1 996 Ft
Bővebben
Siro
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: AG/500

Márka: Agglu

AG Contact spray ragasztó (500 ml)

Az AG Contact ragasztó tartós kötést hoz létre különböző anyagok és fémek, kemény műanyagok és fa között. Alkalmas szálas, porózus és nem porózus anyagok, habok, textíliák ragasztására, sík anyagok ragasztására. Ragasztáskor ajánlott a ragasztót mindkét ragasztandó felületre felvinni, két rétegben, ha nagyon nedvszívóak. Nem alkalmas vinil, polisztirol,...
Ár 5 960 Ft
Bővebben
Agglu
Dodanie do 3-4 dní

Márka: Interex

Gázteleszkóp felnyíló 248 mm / Szürke

Gázteleszkóp felnyíló a zsanéros ajtón. A dugattyú hossza 248 mm. A készlet tartalmazza a dugattyút , a test végzáró sapkát, az ajtó végzáró sapkát és az ALU ajtó végzáró sapkát , szerelési útmutatót.
Ár 1 195 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 8322023

Márka: Emuca

Evőeszköztartó OPTIMA / Antracit

Evőeszköztartó a konyhába. Az evőeszköztartót az Ön pontos méreteire vágjuk. Kiválaszthatja a fiók belső szélességét , ahol Ön dönti el, hogy az egyes evőeszköztartók hogyan vághatók be. A megadott mérettartományon belül lehetőség van arra, hogy az evőeszköztartót az Ön fiókjához vágja. A vágáshoz jó minőségű kést vagy elektromos fűrészt ajánlunk. Az...
Ár 2 928 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: BD04

Márka: Household

Sport palack FITTNESS 600ml / Fekete füst

Fedezze fel a tökéletes társat a fitnesz kalandokhoz! Bemutatjuk a FITTNESS 600 ml-es sport palackot divatos füstfekete színben - az új legjobb barátod minden edzésen, túrán vagy egyszerűen csak egy rohanó nap során. Miért érdemes befektetned ebbe a palackba? Íme néhány meggyőző ok: Tartósság és biztonság A palack kiváló minőségű, nem mérgező PPE...
Ár 2 240 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní