• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Tálalóasztal ételekhez REST / Fekete + vintage fa

PXD106B01

Étkezőasztal REST / Fekete + vintage fa: a belépőjegy a kényelem és az elegancia világába

Képzelje el, hogy egy gyönyörű reggelre ébred. A frissen főzött kávé illata száll a levegőben, és tudod, hogy a napod a lehető legjobban kezdődik. Pontosan ez az érzés várja Önt a REST ételtálaló asztalunkkal, amely a fekete és a vintage fa elegáns kombinációjában pompázik. Ez a praktikus és stílusos segítő a közmondásos hab a tortán a reggeleit.

Első a biztonság és a kényelem

Élvezze kedvenc reggeli ételeinek ízét anélkül, hogy félnie kellene a kiömlött kávétól. A magasított élekkel ellátott asztalt úgy tervezték, hogy megvédje ruháit és ágyneműjét a szennyeződésektől. Végre arra koncentrálhat, ami fontos - az étkezés élvezetére és a szeretteivel való együttlétre.

Praktikusság, amely elragadja Önt

Az asztal szélén egy vájatot talál, amelybe kényelmesen elhelyezheti tabletjét vagy telefonját. Ez az egyszerű megoldás lehetővé teszi, hogy kedvenc sorozatát vagy filmjét közvetlenül az ágya kényelméből nézze, anélkül, hogy fel kellene állnia. Az Ön kényelme a mi prioritásunk.

Nagyszerű helykihasználó

Az 50 x 30 x 26 cm-es méretekkel ez az asztal ideális a legkülönbözőbb helyzetekben. A termék igazi erőssége az összecsukható lábakban rejlik. Egyszerűen összecsukja őket, és máris egy hordozható asztalt kap két kivágott fogantyúval. Kényelmesen mozgathatja, ahová csak szüksége van rá, vagy egyszerűen elrejtheti, amikor éppen nem használja. A helytakarékosság még sosem volt ilyen egyszerű.

Több, mint ágyban reggelizés

Miért korlátozná magát csak a reggelire? Ez az éjjeliszekrény sokoldalú megoldást kínál otthonában. Szüksége van egy hordozható íróasztalra a kanapéján? Vagy arra használja, hogy teát vagy koktélokat szolgáljon fel a vendégeknek? A lehetőségek tárháza végtelen - a gyerekekkel való házi feladatoktól a kreatív játékokig.

Rusztikus báj, amely elbűvöl

A vintage romantika ismét itt van. Az asztal rusztikus, mesterséges fából készült rusztikus asztallapot kombinál fekete bambuszlábakkal és simára ívelt kerettel, amely rusztikus bájt áraszt. Tökéletes ajándék születésnapokra, lakásavatóra, ünnepekre és sok más alkalomra.

Ne várjon arra, hogy valaki elragadja ezt a gyöngyszemet az orra elől. A REST étkező-felszolgálóasztal több mint egy közönséges asztal - ez egy befektetés az Ön kényelmébe és stílusába. Töltse meg a reggeleket és a mindennapi tevékenységeket az elegancia és a praktikum ízével. Rendeljen még ma, és tapasztalja meg a különbséget!

7 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés legkèsőbb 10:00 hétfő és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 2., szerda

Termék részletei
PXD106B01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Fa
Felületkezelés
Fekete
Szélesség
500 mm
Magasság
260 mm
Mélység
300 mm