• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Tároló polc konyhai eszközöknek CHIEF / Fekete matt

27220

Tegye konyháját a szervezettség és a stílus mesterművévé a CHIEF konyhai eszköztároló polccal. Ezt a polcot úgy tervezték, hogy konyhája sarkában helyezhesse el, így tökéletesen kihasználja a konyha legkisebb helyeit is. Elegáns matt fekete kivitelével modern loft megjelenést kölcsönöz konyhájának, amelyet imádni fog.

1. A sarok kialakításával és kétszintes felépítésével ez a polc hatékonyan növeli a tárolóhelyet konyhájában. Ideális eszközök, fűszerek vagy olyan konyhai alapanyagok tárolására, amelyeket mindig kéznél szeretne tudni.

2. Tartós anyag: A kiváló minőségű festett fémből készült polc rendkívül stabil és ellenálló a sérülésekkel szemben. A fekete matt felület nemcsak stílusos, hanem könnyen karbantartható is.

3. Stílusos loft kialakítás. A fekete matt kivitel elegáns és kifinomult hatást kölcsönöz az egész helyiségnek.

4. Bár elsősorban a konyhába tervezték, kialakítása és funkcionalitása lehetővé teszi, hogy a fürdőszobában vagy más olyan helyeken is használható legyen, ahol hatékonyan kell tárolni a dolgokat.

5. Könnyű telepítés és karbantartás: A polc vadonatúj termékként érkezik, azonnal használatra készen. Karbantartása egyszerű, csak időnként törölje át egy nedves ruhával.

2 455 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
27220
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
250 mm
Magasság
125 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 00019362

Márka: Household

WC kefe SLIMM / Fehér

Szépség és tisztaság a fürdőszobában Lépjen be a tökéletes tisztaság és elegancia világába a fehér SLIMM WC-kefével. Ez a kefe nem csak egy közönséges eszköz, hanem egy elegáns kiegészítő, amely olyan hellyé varázsolja fürdőszobáját, ahol a szépség és a higiénia kéz a kézben jár. MIÉRT VÁLASSZA A SLIM WC-KEFÉT? 1. Kompakt kialakítás minden fürdőszobába...
Ár 2 536 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní