• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kerekes tároló polc ALTANO / Fekete matt

SZ26

Üdvözöljük a tárolási megoldások jövőjében, ahol a stílus találkozik a funkcióval. Bemutatjuk az ALTANO / matt fekete tároló polcot kerekeken - az ideális társ mindazoknak, akik rendre és szervezettségre vágynak modern dizájnban.

Verhetetlen dizájn és rugalmasság

Az ALTANO nem csak egy polc - ez az Ön stílusának és funkcionalitásának manifesztuma. Ezt az 5 szintes drótos rendszerezőt gondosan úgy tervezték, hogy bármilyen helyiség igényeinek megfeleljen. A matt fekete kivitel elegáns megjelenést kölcsönöz, amely tökéletesen illeszkedik bármely otthonba, akár a konyhában, akár a fürdőszobában helyezi el.

Praktikum kerekeken

Mozogjon könnyedén a görgőkön! A stabil görgőknek köszönhetően az ALTANO polcot pontosan oda mozgathatja, ahová szüksége van rá. Az élelmiszerek mozgatása a konyhában vagy a fürdőszobai kiegészítők mozgatása még soha nem volt ilyen egyszerű. Ráadásul minden egyes szint külön-külön is egymásra helyezhető, így az elrendezést az Ön igényeihez igazíthatja.

Sokoldalú használat

Ez a polcrendszer nem korlátozódik egyetlen helyiségre. Használja ki kreatívan a lehetőségeit:

- A konyhában. Mindenhez gyorsan és egyszerűen hozzáférhet, így az ételkészítés gyerekjáték lesz.

- A fürdőszobában. Mindennek meglesz a helye, és több ideje marad a pihenésre.

Az ALTANO nem csak egy polc, hanem egy megoldás. Rendezze be helyiségét eleganciával és maximális hatékonysággal. Legyen elvarázsolva dizájnjával, funkcionalitásával és sokoldalúságával. Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a mindennapok forradalmát.

14 774 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
SZ26
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
Magasság
1000 mm