• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Fából készült szervező fűszeres üvegek tárolóedényekhez 18 db / Természetes fa

HOP1001758

Képzeljen el egy olyan konyhát, ahol minden fűszertartó pontosan ott van, ahol szüksége van rá. Ahol a szervezettség és a hatékonyság kéz a kézben jár a stílusos dizájnnal. A fából készült 18 tárolós fűszertartó-szervező az a darab, amely a káoszt harmóniává, a hétköznapi főzést pedig kulináris élménnyé varázsolja.

Stílusos és környezetbarát anyag

A természetes bambuszból készült szervező nemcsak esztétikus, hanem környezetbarát is. A bambusz szilárdságáról és nedvességállóságáról ismert, így ideális anyag a konyhai kiegészítőkhöz. Ráadásul karbantartása gyerekjáték - egyszerűen törölje le egy nedves ruhával.

Tökéletes szervezés

A 18 rekesznek köszönhetően minden kedvenc fűszere egy helyen van, jól láthatóan és azonnal elérhetően. Nincs többé fiókokban vagy szekrényekben való turkálás - minden fűszertartónak megvan a maga állandó helye. Ráadásul a szervezőt úgy tervezték, hogy bármilyen konyhabelsőbe illeszkedjen, akár a modern, akár a rusztikus, akár a minimalista stílust kedveli.

Első a funkcionalitás

Minden tartály praktikus szórófejjel van ellátva, amely gyors és egyszerűvé teszi a fűszerek használatát. Az üvegtartályok méretei (10x5x5 cm) ideálisak a kényelmes tároláshoz és kezeléshez főzés közben. A szervező méreteivel (9,5x42,5x18 cm) és kompakt csomagolásával (20x12x45 cm) könnyen elfér a szűkös helyű konyhákban is.

Bónusz tartozékok

Hogy még praktikusabbá tegye konyháját, a csomag tartalmaz egy gumitölcsért a tárolók könnyű feltöltéséhez, egy tisztítókefét és 40 feliratozható matricát a fűszerek jelöléséhez. Ezek a részletek teszik a fából készült szervezőt minden konyhában felbecsülhetetlen értékű segítőjévé.

Miért fogja szeretni?

- Környezetbarát és stílusos: A természetes bambusz bájt kölcsönöz konyhájának.

- Hibátlan szervezés.

- Könnyen karbantartható és használható.

- Teljes csomag.

Nem jött el az ideje, hogy javítsa a konyhája szervezettségét? Ezzel a fából készült fűszertartó szervezővel a főzés még élvezetesebb és hatékonyabb tevékenységgé válik. Csábítson el a funkcionalitás és az esztétikum kombinációja, amelyet termékünk kínál. Tegye meg az első lépést a tökéletes konyha felé még ma!

21 124 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
HOP1001758
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Bambusz fa
Felületkezelés
Természetes fa
Szélesség
425 mm
Magasság
180 mm