• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Billentyűzet és egérpad WORLD / Fekete

00008517

Bemutatjuk a WORLD billentyűzetet és egérpadot elegáns fekete színben - tökéletes társ minden játékos és irodai szakember számára! Ha a kényelem, a funkcionalitás és a stílus kombinációját keresed, ezt a terméket csak neked terveztük. Íme, miért ne habozzon megvásárolni:

XXL méret a maximális kényelemért

Ez a körülbelül 90 cm hosszúságú, széles párna lehetővé teszi, hogy korlátozás nélkül elhelyezhesse billentyűzetét és egerét is. Felejtse el a kis párnákat, amelyek nem teszik lehetővé a teljes mozgástartományt. Ezzel az XXL-es párnával abszolút kontroll alatt tarthatja az egeret, akaratlan mozdulatok nélkül, miközben megvédi az íróasztalát a károsodástól.

Csúszásmentes felület a tökéletes stabilitásért

A párna alján csúszásmentes anyag található, amely biztosítja, hogy a párna a helyén maradjon, függetlenül attól, hogy milyen dinamikusak a mozdulatai. Nem kell aggódnia, hogy munka vagy izgalmas játékpillanatok közben elmozdul. A párna tetején lévő sima felület optimális ellenállást biztosít, amire szükséged van ahhoz, hogy "érezd" az egér mozgását, akár optikai, akár lézeres egeret használsz.

Vízálló kialakítás a könnyű karbantartás érdekében

Ezzel az egérpaddal nem kell aggódnia a kiömlött folyadékok miatt. Az anyaga vízálló, és nem szívja magába a folyadékokat. A kiömlött ital "tócsa" formájában a felületen marad - egyszerűen törölje le egy ronggyal. A tisztán tartás még sosem volt ilyen egyszerű!

Tartósság és hosszú élettartam

Az alátét szélei vastag varrással vannak szegélyezve, amely rögzíti az anyagot, és megakadályozza a sarkok elszakadását vagy elhajlását. Az eredmény hosszú élettartamú használat, a kopás jelei nélkül, így ez egy olyan befektetés, amely valóban megtérül.

Műszaki specifikációk:

- Színek: Szín: 1: Fekete

- Anyag: Fekete.

- Méretek (hossz/szélesség): 88 / 30 cm.

Ideális játékosok és irodák számára

Akár lelkes játékos vagy, akár megbízható padra van szükséged az irodában, a WORLD padot úgy tervezték, hogy megfeleljen a legigényesebb követelményeknek. Praktikus méretei biztosítják, hogy kevés helyet foglaljon, miközben nagyvonalú munkaterületet biztosít.

Használja ki az idejét, és dobja fel munkaterületét vagy játékterét a fekete színű WORLD billentyűzet- és egérpaddal. Szerezze meg a megérdemelt kényelmet, és tapasztalja meg a különbséget munkakörnyezetének minőségében még ma!

2 074 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00008517
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fekete